گپ و گفت صمیمانه با روان‌شناسان به مناسبت روز جهانی روانشناس و مشاور توسط شعبه سازمان دانشجویان گیلان برگزار شد

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۱ کد : ۳۱۵۷ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، به مناسبت روز روانشناس، نشست صمیمی گفتگو با روان‌شناسان و دانشجویان روان‌شناسی توسط اعضای فعال کانون جهش سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان‌گیلان برگزار شد.
در این نشست که با محوریت کتاب کوچینگ زندگی(خودشکوفایی در سایه راه بری شخصی)  به قلم علی صاحبی و امیرمحمد پهلونژاد به نگارش درآمده است، حاضران پیرامون آخرین علم روز روان شناسی و تجربه روش های خودشکوفایی گفتگو کردند.
همچنین در این کتاب، با معرفی فرایندی علمی، منسجم و کاربردی به ارائه مجموعه ای منحصربه‌فرد از تئوری و تمرین پرداخته شده است تا همه بتوانند سفر توسعه شخصی خود را آغاز یا به آن غنای بیشتر ببخشند.
دانشجویان روانشناسی دیروز و امروز عضو سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی گیلان در گپ و گفتی صمیمانه از شناخت هویت خود، ارزش ها و اصول شخصی، قوانین زندگی، اهمیت درنظر گرفتن تفاوت های فردی و نامطلوب بودن یکسان پنداری و یکسان سازی ها گفتند. در ادامه به یادگیری و تمرین  روش های شناسایی توانمندی‌ها، طراحی چشم اندازها و کشف و تدوین ماموریت های هر شخص در مسیر زندگی پرداختند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان گیلان سازمان دانشجویان ایران روانشناسی