جشنواره روستایی شو؛ اولین رویداد نوآوری روستایی کشور

۲۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۷ کد : ۴۱۳ اخبار سازمان
جشنواره روستایی شو؛ اولین رویداد نوآوری روستایی کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کانون توسعه کارآفرینی روستایی اندیشه پویا (سمن تکرا) با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، اولین رویداد نوآوری روستایی کشور را در تاریخ ۴ دی ماه ۱۳۹۸ برگزار می‌نماید.

از اهداف برگزاری این رویداد، می توان به:

۱. شناسایی و معرفی روش های نوآورانه

۲. شناسایی و معرفی شاخه های دانش بومی منطبق با کهن الگوها و منطبق با حفظ منابع طبیعی و محیط زیست

۳. ترویج و گسترش نوآوری ها، تجربیات و ایده های نوین جهت الگوبرداری مناسب

۴. ارتقاء جایگاه و منزلت روستانشینی با تقدیر و اهمیت بخشیدن به تلاشها و نوآوریهای روستاییان اشاره کرد.

آثار نوآوری دریافت شده از روستائیان نوآور در سراسر کشور در ۳ گروه روستایی نوآور، روستای نوآور و دهیار نوآور توسط کمیته داوری جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفته و منتخبین در روز جشنواره دریاره نوآوری های خود با مخاطبان سخن می‌گویند.

این رویداد یکروزه که با حمایت سازمانهای مختلف و ذینفعان روستا همراه است، به همت ستاد توان افزایی و حمایت سمن های استان تهران، در سالن همایش های این سازمان برگزار می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ثبت نام در این رویداد می توانید با شماره تماسهای دبیرخانه به شرح زیر در ارتباط باشید: ۲-۸۸۳۱۴۶۳۱-۰۲۱ ۰۹۳۰۶۰۴۱۰۹۶ و یا با مراجعه به لینک ایوند در این رویداد ثبت نام نمایید. https://evnd.co/tTO0v

کلید واژه ها: نوآوری اجتماعی