مسابقه ته نخ با اعلام تیم های برنده به اتمام رسید

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۲۰:۲۰ کد : ۴۷۵ مدرسه بازی‌پردازی اخبار بازی
مسابقه ته نخ، بازی محیطی حل مسأله خلاق روز چهارشنبه ۴ دی ماه در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
مسابقه ته نخ با اعلام تیم های برنده به اتمام رسید

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در این بازی که از سوی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، گروه کاپا، سازمان دانشجویانی علم و صنعت و با همکاری دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، ۳۵ تیم در گروه‌های حداقل ۳ و حداکثر ۶ نفره به رقابت پرداختند.
" ته نخ " با مشابه سازی محیط حل مسئله، افراد را نسبت به مشاهده حساس کرده و به آنها جرأت حل مسائل را انتقال می‌دهد.
در این رویداد، مطابق با دستورالعمل مسابقه، تیم‌ها با حل هر معمای طراحی شده در نقاط مختلف به نقطه دیگر رفته تا در نهایت به خط پایان مسابقه نزدیک شوند.
در مسابقه امروز دانشگاه علم و صنعت، گروه پویا با امتیاز ۳۰۵ برنده جایزه ۱۲۰۰۰۰۰۰ میلیون ریالی؛ گروه رمز پویا با امتیاز ۲۵۵ برنده جایزه ۸۰۰۰۰۰۰ میلیون ریالی و گروه زولبیا با امتیاز ۲۳۰ برنده جایزه ۶۰۰۰۰۰۰ میلیون ریالی شدند.
همچنین به تمامی گروه‌های شرکت کننده، بن هدیه خرید کتاب طاقچه از طرف سازمان دانشجویان اهدا شد.
هدف از این بازی توانمند سازی و آموزش دانشجویان برای انجام کار تیمی و حل مسائل به روش خلاقانه در بستر بازی و آشنایی با سازمان دانشجویان و فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی است.