با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی برگزار می شود:

مسابقه کتابخوانی

۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۳ کد : ۲۱۱۸ باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست
باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی با همکاری کانون محیط زیست مرکزی دانشگاه گیلان و انجمن علمی دانشجویی مهندسی باغبانی دانشگاه زنجان مسابقه کتابخوانی؛ با موضوع محیط زیست و زندگی پسماند صفر را برگزار میکند.
مسابقه کتابخوانی

برگزار میکند. علاقه مندان به شرکت در مسابقه جهت دریافت کتاب میتوانند به لینک زیر مراجعه فرمایید:

همچنین با عضویت در سایت شهر دانشجو، علاوه بر دریافت کد تخفیف خرید کتاب از سایر امتیازات سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی بهره مند خواهید شد.
پس از اتمام زمان مطالعه کتاب در تاریخ ۱۰ دی ماه سوالات بر روی صفحه اینستاگرام باشگاه قرار خواهد گرفت. شرکت کنندگان می‌بایست جواب سوالات را از طریق صفحه اینستاگرام و یا کانال تلگرام باشگاه ارسال نمایند.
در پایان به افراد برگزیده جوایز نقدی و بن تخفیف خرید کتاب اهدا خواهد شد.