برگزاری نشست «باتری و چالش‌های زیست محیطی، صنعتی و بازار کار»

۳۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۹ کد : ۲۷۱۶ شُعَب سازمان دانشجویان
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد علم و صنعت در طرح بوم ایران نشست «باتری و چالش‌های زیست محیطی، صنعتی و بازار کار» به بررسی این محصولات پرکاربرد اما مضر خواهد پرداخت.
برگزاری نشست «باتری و چالش‌های زیست محیطی، صنعتی و بازار کار»

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، باتری‌ها به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین محصولات جهان هستند. میلیون‌ها قطعه باتری در وسایل مختلف استفاده می‌شود به نحوی که اگر باتری را از زندگی روزمره خود حذف کنیم، تمام تکنولوژی‌ها و حتی قلب انسان‌ها از کار خواهند افتاد.
علی‌رغم نقش بسزایی که این محصولات در زندگی ما بازی می‌کنند کاربرد بالای باتری‌ها و ماهیت شیمیایی آن‌ها مخاطرات زیادی به همراه دارد.
مهم‌ترین مسئله‌ای که در مورد باتری با آن مواجه هستیم، حضور فلزات سنگین در آن‌هاست که باعث آلودگی خاک، آب و هوا می‌شوند. برای مثال کادمیُم فلز سنگینی است که در ساخت باتری‌ها به وفور استفاده می‌شود. هنگامیکه باتری در محیط تجزیه می‌شود، این فلز وارد خاک شده و از این طریق به محصولات کشاورزی راه می‌یابد. مصرف طولانی مدت محصولات آلوده به کادمیُم سبب بروز بیماری‌های کلیه، کبد، اختلال در سوخت‌وساز بدن و پوکی استخوان می‌شود.
بازیافت باتری نه تنها موجب جلوگیری از آلوگی محیط زیست می‌شود بلکه منابع غنی از فلزات با ارزش را در اختیار صنعت قرار می‌دهد؛ فلزاتی که استخراج آن‌ها از معادن هزینه بسیار بالایی را به همراه خواهد داشت.
نشست «باتری و چالش‌های زیست محیطی، صنعتی و بازار کار» روز اول آذر ماه از ساعت ۱۸ الی ۲۰ به صورت مجازی برگزار خواهد شد. شرکت برای عموم آزاد و رایگان است و علاقه مندان جهت ثبت نام می‌توانند از طریق آیدی تلگرام @jdevsiust و یا شماره تماس ۷۷۲۲۹۴۳۴-۰۲۱ اقدام نمایند.
 


نظر شما :