برگزاری چهارمین جشنواره غذاهای محلی استان زنجان ویژه دانشجویان دانشگاههای این استان
به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، این جشنواره یکشنبه ۲۷ آذرماه در محل باشگاه علمی - فرهنگی دانشجویان جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد که با استقبال بینظیر و پرشور دانشجویان و علاقهمندان به غذاهای بومی و محلی برگزار شد.
این جشنواره به همت شعبه سازمان دانشجویان ایران در زنجان و با همکاری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان و دانشگاه زنجان برگزار شد و طی آن، بیش از ۲۰۰ نوع غذای محلی که با مشارکت 120 گروه دانشجویی مشغولبهتحصیل در زنجان طبخ شده بود، در معرض داوری قرار گرفت. هر شرکتکننده میبایست با حداکثر سه نوع غذا در این جشنواره حضور یابد و شاخصهای داوری بر اساس کیفیت، هنر طبخ، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از مواد غذایی سالم، شیوه پخت و تزیین آشپزی بود.
ازجمله مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی؛ معرفی آدابورسوم و فرهنگ غذایی استان؛ آگاهسازی و آموزش به افراد جامعه با هدف پیشگیری از بیماریها و اصلاح سبد غذایی آنها و نیز آشنایی مخاطبان با اصول صحیح تغذیه و استفاده از مواد غذایی سالم، طبیعی و ارگانیک برشمرده شده است.
آیین اختتامیه و اعلام اسامی نفرات برتر با حضور دانشجویان علاقهمند، روز سهشنبه ۲۹ آذرماه ساعت ۱۴ در سالن آمفیتئاتر سهروردی دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد و مقرر است تا به نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات جوایزی اهدا شود.
نظر شما :