بازدید دانشجویان از شرکت «دارو گیاهی شفای کردستان» در قالب هجدهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر»
به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، اولین مرحله از این اردو در تاریخ 19 دی ماه 1401 با حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان و با هماهنگی معاون تعاون اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان برگزار شد. در قالب این اردو دانشجویان از شرکت تولید محصولات گیاهی و دارویی شفای سنندج بازدید کردند و از نزدیک با فرایند تولید داروهای گیاهی و عرقیات دارویی آشنا شدند.
فاطمه بزدوده، مسئول کنترل کیفی شرکت فرآوردههای گیاهی شفا در بازدید دانشجویان علوم پزشکی از این واحد تولیدی گفت: شرکت تعاونی فراورده های گیاهی ئیلاخ (شفا) از سال ۱۳۶۹ در زمینه تولید و عرضه عرقیات و محصولات گیاهی و داروهای طبیعی و ارائه خدمات طب سنتی و طب بومی کردستان فعالیت دارد و در این زمینه دستاوردهای متعددی هم داشته است.
وی با اشاره به اینکه سالانه بیشتر از ۵۰ تن مواد اولیه برای تولید عرقیات توسط این شرکت خریداری میشود، افزود: این شرکت مواد اولیه خود را از استانهای همدان، سرپل ذهاب و قصر شیرین کرمانشاه، مریوان تهیه میکند و مواد عطاری را نیز از تهران و اصفهان خریدار میکند.
مسئول کنترل کیفی شرکت فرآوردههای گیاهی شفا بیان کرد: واحد تولیدی شفای کردستان از سال ۱۳۶۹ با بهره گیری از علوم و منابع معتبر طب سنتی، تجارب گذشتگان و علوم امروزی همراه با بهرهگیری از نسخههای مجرب شفا، بهره مندی از مطالعات گسترده واحد تحقیقات و بررسی سوابق واحد درمانگری به عرضه انواع عرقیات، دمنوشها ، کرمهای طبیعی، پودرها و... اقدام کرده است.
وی افزود: محصولات تولیدی این شرکت از بهترین و مرغوب ترین مواد اولیه نقاط مختلف جهان پس از مراحل مختلف کنترل کیفی و اندازهگیری ماده مؤثره تحت نظارت ویژه کارشناسان در تمامی مراحل تولید ، تهیه و عرضه میشود.
وی اظهار کرد: شرکت شفای کردستان چندین سال متوالی با اخذ امتیاز حداکثری ارزیابی و درجه بندی واحد های تولیدی از سوی سازمان غذا و دارو، در امر خطیر سلامت مصرف کنندگان اهتمام ورزیده است.
بزدوده با اشاره به اینکه شرکت دارو گیاهی شفا رضایت مخاطبان و مشتریان خود را تاکنون کسب کرده است، یادآور شد: سالانه نزدیک به ۱۰۰ تن انواع عرقیات، دمنوشها ، کرمهای طبیعی، پودرها و... در این شرکت گیاهی تولید میشود که تاکنون موفق به صدور محصولات به کشور عراق شده و در تمام استانهای کشور نیز نمایندگی شرکت فرآوردههای گیاهی شفا دایر شده است.
گفتنی است طرح ایران مرز پرگهر به همت مرکز گردشگری علمی- فرهنگی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی به صورت سالانه در سطح کشور برگزار میشود. این طرح ویژه دانشگاهیان و نخبگان دانشگاهی بوده و هدف از اجرای این طرح، آشناسازی دانشگاهیان با پروژههای صنعتی و فناورانه سراسر کشور و نیز آثار و مواریث فرهنگی و طبیعی در راستای افزایش خودآگاهی و خودباوری ملی است.
جریانسازی فرهنگی بهمنظور تقویت اقتدار ملی و هویت ایرانی-اسلامی، فرهنگسازی در جهت حمایت از صنعت و تولیدات ایرانی و اشتغالافزایی برای سرمایههای انسانی کشور و کمک به تولید و نشر محتوای بصری و شنیداری فاخر و جذاب و دادههای متقن با موضوع میراث تاریخی تمدنی ایران از دیگر اهداف طرح ملی ایران مرز پرگهر بوده است.
نظر شما :