گروه «سره» از دانشگاه علوم پزشکی تهران به دور نیمه نهایی مسابقات ملی مناظرات دانشجویی راه یافت
رقابت بین گروههای "سره" و "اندیشه ورزان" با موضوع " حیوان دوستی اینستاگرامی، تنها به محیط زیست ضرر و زیان می رساند" با پیروزی گروه سره به پایان رسید.
به گزارش ایسنا، در مرحله یک چهارم دوازدهمین دوره مناظرات دانشجویی، گزاره حیوان دوستی اینستاگرامی، تنها به محیط زیست ضرر و زیان می رساند.موضوع مورد بحث میان دو گروه اندیشه ورزان از دانشگاه صنعتی شریف در جایگاه موافق و گروه سره از دانشگاه علوم پزشکی تهران در جایگاه مخالف قرار گرفت.
در ابتدای مناظره روزمهر اخلاقی از گروه اندیشه ورزان در موضع موافق بحث خود را این گونه آغاز کرد:باید منشا این گزاره را بررسی کرد، اولین بار دکتر آخانی از اساتید جامعه شناسی به حیوان دوستی افراطی اشاره کرد که در آن چندین دسته از افراد به دنبال قرار دارند، عدهای این اقدام خود را یک کنش سیاسی میدانند، عدهای دیگر به دلیل خلا معنوی و عاطفی دچار علاقهمندی افراطی به حیوانات شدند، اما گروه دیگری نیز وجود دارد که با استفاده از این فضا تجارت و کسب وکار خود را رونق می دهند.
امیر حسین صحرائیان از گروه سره نیز در جایگاه مخالف گزاره عنوان کرد: طبق این گزاره زیان حیوان دوستی تنها بر محیط زیست بوده است، برخی از خانواده ها به جای فرزند آوری حیوانات نگه دارند؟ افزایش ۵۰ مورد گاز گرفتگی و هزینهکرد روزانه ۸۰۰ میلیون تومان برای درمان گازگرفتگی نشان می دهد که این موضوع تنها بر محیط زیست اثر منفی نداشته است.
وی استدلال کرد: رسانه ای شدن اینستاگرام نقش مهمی در افزایش توجه به یوزه ایرانی داشته است و نباید پدیده اجتماعی شدن یک موضوع را به طور کامل منفی ارزیابی کرد.
کوثر مسلمی از تیم اندیشه ورزان نیز بیان کرد: زمانی که بحث اثرات منفی دوستی افراطی مطرح می شود مربوط به اثرات منفی این پدیده است و نباید موضوع که بحث را تغییر داد، پدیده گرگاس و حمله به دام های روستائیان تنها بخشی از اثرات منفی این پدیده است.
سید فاطمه حسینی فخر از گروه سره نیز بیان کرد: گزاره این مناظره تنها مربوط محیط زیست است و باید بحث را در این خصوص ادامه داد.
در پایان با نظر داوران گروه سره با کسب امتیازهای مورد نیاز توانست به دور بعدی این رقابت راه پیدا کند.
نظر شما :