بازتاب مرحله کشوری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در رسانه ها/ویدیو

۲۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۲ کد : ۳۵۷۹ اخبار سازمان گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی

دوازدهمین دورۀ مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران از 6 تا 10 خرداد ماه با حضور 64 گروه برگزیدۀ مرحلۀ استانی در دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار شد و تیم «سخن» از دانشگاه تهران به عنوان قهرمان این دوره از مسابقات معرفی شد.

گفتنی است دانشگاه علم و فرهنگ، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دانشگاه ها، وزارت بهداشت،درمان و آموش پزشکی، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، شهرداری تهران و دانشگاه‌های سراسر کشور نیز، حامیان و مشارکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات ملی مناظرۀ دانشجویان ایران بودند.

.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی مناظره دانشجویی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره