اولین دوره مسابقات بین‌المللی مناظره دانشجویان برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، اولین دوره مسابقات بین المللی مناظره دانشجویان برگزار می‌شود.
دکتر رضا فریدزاده، رییس سازمان دانشجویان ایران ضمن اشاره به انتشار فراخوان این مسابقات در تیرماه 1403 گفت: این رویداد ابتدا به ارتقای سطح دانش زبان عمومی دانشجویان کمک می‌کند و در مرحله دوم، با پرداختن عمیق به موضوعات چالش برانگیز در عرصه بین المللی، زمینه ساز شکل گیری افرادی می شود که در مناظرات و مباحثه های بین المللی توانمند هستند.
وی ادامه داد: از مجموعه فعالیت های مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی می توان به برگزاری دوازده دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اشاره کرد که خردادماه امسال، مرحله کشوری آن با حضور 64 گروه از سراسر کشور برگزار شد. همچنین مناظرات تخصصی تعاون نیز اسفندماه 1402 سومین دوره خود را با موفقیت به پایان رساند. اگرچه مناظرات بین المللی دارای سابقه کمتری است، اما با توجه به اهداف این رویداد، امید است برگزاری آن با موفقیت روبرو شود. این رویداد برای اولین بار با حضور حداقل 16 تیم و به میزبانی تهران انجام می‌شود.

کلید واژه ها: مناظره بین المللی سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی