توسط شهرداری همدان انجام شد؛

تقدیر از دانشجویان برتر مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

شهردار همدان طی مراسمی که توسط جهاددانشگاهی برگزار شد، از دانشجویان برتر دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران تقدیر کرد.
تقدیر از دانشجویان برتر مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، به نقل از جهاددانشگاهی همدان، شهردار همدان از دانشجویان برتر مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران تقدیر کرد.  در این مراسم شهردار همدان گفت: برگزاری مناظره‌ها و گفت‌وگوها در سطوح مختلف جامعه اتفاق مثبتی است که نتایج و دستاوردهای خوبی خواهد داشت.

حسینی افزود: تشخیص و شناخت مسأله در موضوعات مختلف توسط جهاد دانشگاهی بیانگر اهمیت گفت‌وگو و نوید بخش فرهنگ‌سازی مناظره و نقد و گفت‌وگو در جامعه است.

وی ادامه داد: می‌توانیم یک مرکز گفت‌وگو در شهر همدان داشته باشیم و سایت موزه میدان امام خمینی (ره) پتانسیل خوبی برای ترویج گفت‌وگو و بهره‌گیری از نظرات دیگران است.

شهردار همدان اظهار کرد: یکی از برنامه‌های ما برگزاری جلسه با نخبگان متخصص پیرامون حوزه‌های مختلف شهرداری است و ان‌شاءا... جهاد دانشگاهی پای کار بیاید تا این جلسات و مرکز گفت‌وگوها تبدیل به فرصتی سازنده و علمی به نفع شهر و شهروندان باشد.

گفتنی است تیم طلوع همدان در دوازدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی مقام دوم را در سطح کشور کسب کردند.

کلید واژه ها: دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره سازمان دانشجویان ایران استان همدان