مدیر اجرایی سازمان دانشجویان آذربایجان شرقی انتخاب شد
به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، سعید مبیّن شهیر دانشجوی دکترای جامعهشناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه تبریز به عنوان مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی سازمان استان آذربایجان شرقی انتخاب شد. برای آشنایی بیشتر گفتگویی را ترتیب دادهایم که در ادامه بخشی از آن آورده شده است:
لطفا خودتان را معرفی کنید و نحوه آشنایی خودتان با جهاددانشگاهی و سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی را شرح دهید:
سعید مبیّن شهیر؛دانشجوی دکترای جامعهشناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه تبریز هستم و به طور خلاصه اگر بخواهم شرحی درباره فعالیتهایم بیان کنم عبارتند از: رتبه اول سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت، رتبه دوم، سوم و شایسته تقدیر در سومین جشنواره ملی برهان، رتبه اول پنجمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان، رتبه اول جشنواره ملی نوآوری در علوم اجتماعی، برگزیده نهمین کنگره بین المللی ادبیات عاشورایی، عضو گروه استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری و پذیرفته شده بدون کنکور در دانشگاه تبریز در دوره کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی.
همچنین تألیف چند کتاب را در کارنامه خود دارم که عبارتند از: کتاب هفت ایده نظری جدید در علوم،کتاب اربعین نگاری: نگاهی به پیاده روی اربعین بر اساس یادداشتهای مردم نگارانه، کتاب درآمدی بر جایگاه غذا در جامعه شناسی ، کتاب قطعه مقدس.
اینجانب از همان ابتدای دوران کارشناسی با جهاددانشگاهی آشنا بودم، اما آشنایی من با سازمان دانشجویان به مسابقات «سدید» برمیگردد که فهمیدم سازمان دانشجویان به عنوان بازوی دانشجویی جهاددانشگاهی، فعالیتهای درخشانی مثل مناظرات دانشجویی دارد و درگاه ارتباط دانشجویان با جهاددانشگاهی است.
رشته من جامعهشناسی توسعه است و توسعه، کلیدواژه ای همه جانبه است و در دید کلی برای رسیدن به توسعه، باید همه جوانب را دید و در همه زمینه ها فرصت برابر رسیدن به افراد و گروه ها داد.
برنامه کلی من برای شعبه سازمان در استان خودمان، تسهیل فرآیند اجرای برنامه هایی است که در اساسنامه سازمان بدان اشاره شده است. مطابق با اساسنامه، سازمان دانشجویان در زمینه های مختلف اجتماعی، علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی، سیاسی میتواند فعالیت کند و این فرصت خوبی برای دیده شدن همه علایق و تواناییهاست.
توصیهای که به دانشجویان دارم، در نظر گرفتن خلاقیت است. سرمنشأ همه تغییرات، جهشها و هرچیز مطلوب، خلاقیت است. خلاقیت است که هنرمند و شاعر، دانشمند و فعال فرهنگی را شاخص میکند و راهی جدید برای درک جهان باز میکند.
توصیه دیگر من، توجه به فرهنگ مفاهمه در فضای دانشجویی است. مفاهمه باید از همینجا رشد کند. در ظاهر همه جای جهان، همه جای کشور، همه از مفاهمه دفاع میکنیم اما در واقع هرجا نمیخواهیم حرف دیگری را بشنویم و بدان توجه کنیم، به راحتی در بهترین حالت کنار میکشیم یا برنامه را از مسیر اصلی منحرف میکنیم. باید هر روز بیشتر از دیروز همدیگر را بفهمیم؛ هم بگوییم و هم بشنویم. هم اجازه دهیم دیگری حرف بزند و هم خودمان حرف بزنیم. مقصود، فقط کلام نیست یعنی هرگونه میخواهیم افکارمان را ابراز کنیم، به همان طریق اجازه دهیم دیگری هم این کار را بکند. باید همه جای دانشگاه، محل گفتن و شنیدن باشد نه یک جلسه و نه یک سمینار خاص در یک زمان معین.
شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در استان شما، چه برنامههایی برای سال تحصیلی جدید در نظر گرفته است:
در مورد اینکه دانشجو باید چه کاری انجام دهد یا ندهد، دخالتی نمیکنیم و فقط هدایت و نظارت میکنیم. همین که قوانین رعایت شود، کفایت میکند. قشر دانشجو بهتر از همه می داند چه برنامه هایی را میتواند با توجه به علاقه، امکانات و نیازی که در جامعه یا بخشی از آن احساس میکند، اجرا کند. ما هم کمک میکنیم که برنامه اجرا شود، کانون تشکیل شود و هماهنگی های اداری را انجام میدهیم.
در سازمان اعلام کردیم هرکسی در هر زمینه ای که فعالیت کند و مطابق با قوانین باشد، از او حمایت میکنیم. بیشتر از اینکه بگوییم چه فعالیتی بکنید یا نکنید، میگوییم فعالیت کنید. از همه گروهها، کانونها، انجمنها و... هم حمایت میکنیم که بیایند همکاری کنیم. در نامههایی هم این موضوع را اطلاعرسانی کردهایم. ما به همه طرف ها اجازه فعالیت میدهیم. رویکرد ما همکاری با سازمان ها و مخصوصا سازمانهای با مأموریت فعالیتهای اجتماعی، برای انجام با کیفیتتر فعالیتهاست. امیدوارم تکتک دانشجویان در هر زمینهای که علاقه دارند در سازمان فعالیت داشته باشند.
نظر شما :