«شهر دانشجو» درگاه ورود دانشجویان سراسر کشور به جهاد دانشگاهی شد

۱۹ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۴:۲۸ کد : ۳۸۳۷ اخبار سازمان شهر دانشجو
«شهر دانشجو» درگاه ورود دانشجویان سراسر کشور به جهاد دانشگاهی شد

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی از رونمایی سامانه «شهر دانشجو» به‌عنوان درگاه رسمی عضویت دانشجویان کشور در جهاد دانشگاهی خبر داد.
رضا فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه تمرکز اصلی جهاد دانشگاهی در دوره جدید بر تقویت نقش دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی است، اظهار کرد: به همین منظور، سامانه‌ای با عنوان «شهر دانشجو» به نشانی studentcity.ir طراحی شده است تا تمامی دانشجویان کشور بتوانند با عضویت در آن، به عنوان عضو افتخاری جهاد دانشگاهی شناخته شوند.
سه سطح عضویت دانشجویی در جهاد دانشگاهی
وی با اشاره به اینکه عضویت دانشجویان در این سامانه به صورت خودکار به عنوان «عضو افتخاری» جهاد دانشگاهی ثبت می‌شود، گفت: در این سامانه سه سطح عضویت برای دانشجویان تعریف شده است: عضو افتخاری، عضو عادی و عضو فعال. برای ارتقاء به سطوح بالاتر، دستورالعمل مشخصی در نظر گرفته شده که شامل میزان مشارکت دانشجو در فعالیت‌های جهاد دانشگاهی، به‌ویژه از نظر زمانی، است.
به گفته فریدزاده، برای هر یک از این سطوح، مجموعه‌ای از مزایا و تخفیف‌ها در دوره‌های آموزشی، برنامه‌های فرهنگی و پژوهشی جهاد دانشگاهی در نظر گرفته شده است.
فریدزاده با تأکید بر اهمیت این طرح گفت: امیدواریم با رونمایی رسمی این سامانه و اطلاع‌رسانی گسترده‌ای که از سوی واحدهای استانی صورت خواهد گرفت، شاهد افزایش قابل توجه مشارکت دانشجویان در برنامه‌های جهاد دانشگاهی باشیم. هدف ما این است که این سامانه به درگاه اصلی ورود دانشجویان سراسر کشور به خانواده جهاد دانشگاهی تبدیل شود.
 

کلیدواژه‌ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی شهردانشجو


نظر شما :