معرفی بیش از ۱۰۰ نیروی کار دانشجو به بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی اصفهان

۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۴:۱۳ کد : ۳۸۴۱ شُعَب سازمان دانشجویان
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان، از ابتدای سال جاری بیش از ۱۰۰ دانشجوی ماهر و مایل به کار را به بخش‌های مختلف این واحد معرفی کرده است.

سمیرا قاسمی، مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان با اعلام این خبرگفت: از سال 1401 و همزمان با آغاز فصل جدید فعالیت در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان، مطابق با آنچه در بیانیۀ مأموریت سازمان ذکر شده، همچنین نیاز مبرم دانشجویان به اشتغال، شناسایی و تسهیل ورود دانشجویان به بخش‌های مختلف جهاددانشگاهی، در صدر وظایف ما قرار گرفت.
 

او ادامه داد: برای اجرایی کردن این مهم، در گام نخست سه سوال طراحی کرده و در اختیار معاونان و مدیران جهاددانشگاهی واحد اصفهان قرار دادیم تا روشن شود که آنان به دانشجویان در بخش خود چه نیازی دارند، چه خدماتی می‌توانند به آن‌ها ارائه بدهند و همچنین اعلام کنند که آیا امکان ورود دانشجو به بخش آن‌ها فراهم است؟

مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان خاطر نشان کرد: در ادامه و بر اساس پاسخ های دریافتی، به موازات راه‌اندازی سایت سازمان دانشجویان، فرم‌های مرتبط با «درخواست کار دانشجویی» و «اعلام نیاز به نیروی کار دانشجو»، طراحی و روی سایت ما بارگذاری شد. به این ترتیب، اعضای سازمان دانشجویان از سال 1402 در صورت نیاز به انجام کار دانشجویی، می‌توانستند فرم درخواست کار را تکمیل کرده و بخش‌های نیازمند به نیروی کار دانشجو نیز، امکان ارائه مشخصات را به واسطه فرم نیاز به نیروی کار دانشجو پیدا کردند.


قاسمی توضیح داد: ما در اصفهان این طرح اشتغال‌محور دانشجویی را با نام «شهر دانشجو» که از سازمان دانشجویان ایران وام گرفته شده بود، اجرایی کردیم و تا کنون، 270 دانشجوی عضو، فرم نیاز به کار دانشجویی را تکمیل کرده‌اند.

او با بیان اینکه از ابتدای سال جاری، بیش از 100 دانشجوی ماهر و مایل به کار بر حسب اعلام نیاز بخش‌هایی نظیر خبرگزاری ایکنا، ستفا، روابط عمومی، معاونت آموزشی و ... توسط سازمان دانشجویان به این بخش‌ها معرفی شده، گفت: از تابستان امسال و طی نظرسنجی از مخاطبان شبکه‌های اجتماعی سازمان دانشجویان، فرایند معرفی دانشجویان ماهر و متقاضی کار با برچسب «کار جو» به صورت روزانه در شبکه‌های اجتماعی ما به نشانی studentcity_isf@ انجام می‌شود، به همین خاطر علاوه بر درخواست‌های درون سازمانی، درخواست اعلام نیاز به نیروی کار دانشجو را از سوی شرکت‌های بیرونی نیز داشته‌ایم که در حال بررسی است.

قاسمی تصریح کرد: از آن‌جا که این طرح، نیاز به بهبود مستمر دارد، یک فرم نظرسنجی از سال 1403 طراحی کرده‌ایم که برای دانشجویان معرفی شده به بخش‌های مختلف، ارسال می‌شود تا دریابیم چه عواملی باعث یا مانع ورود آن‌ها به بخش‌های مختلف جهاددانشگاهی است.

 

او با اشاره به اینکه وجود قرارداد ساعتی در مدل‌های قراردادی جهاددانشگاهی، امکان همکاری و پرداخت حق‌الزحمه به دانشجویان را تسهیل می‌کند، ابراز امیدواری کرد که با ایجاد عزمی جدی برای بازنگری در موانع موجود و همکاری همدلانۀ همۀ جهادگران، زمینۀ ورود دانشجویان جوان و مشتاق به کار در جهاد دانشگاهی تسهیل، و پویایی و کارآمدی این نهاد، به واسطۀ جریان دائمی اکسیر جوانی در شریان‌های آن، دو چندان شود.


نظر شما :