در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید

"حب دین" و "حب وطن" دو ویژگی نسل جوان دانشجو

۰۲ مهر ۱۴۰۴ | ۱۳:۴۷ کد : ۳۸۵۱ اخبار سازمان اسلایدر
دومین جلسه هم‌اندیشی استقبال از دانشجویان جدیدالورود روز دوشنبه ۲۴ شهریورماه، با حضور دکتر علی منتظری رئیس جهاددانشگاهی، معاونان و جمعی از مدیران ارشد و همچنین حضور برخط روسای واحدهای سازمانی سراسر کشور این نهاد برگزار شد. 
"حب دین" و "حب وطن" دو ویژگی نسل جوان دانشجو

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، روز دوشنبه ۲۴ شهریورماه، دومین جلسه هم‌اندیشی استقبال از دانشجویان جدیدالورود با حضور دکتر علی منتظری رئیس جهاددانشگاهی، مهندس عباس ناصری معاون هماهنگی و امور مجلس، دکتر محمود علیگو معاون فرهنگی، دکتر رضا فریدزاده رئیس سازمان دانشجویان و جمعی از مدیران ارشد و همچنین حضور برخط روسای واحدهای سازمانی سراسر کشور این نهاد برگزار شد. 
در این جلسه، دکتر منتظری بیان کرد: جهاددانشگاهی محصول یک نهضت دانشجویی است، لذا به نظر می‌آید ما باید بحث حضور دانشجویان در جهاددانشگاهی را بسیار جدی بگیریم. چراکه اگر در این زمینه کوتاهی شود، ممکن است پشتوانه آینده این نهاد را از دست بدهیم.
فرصت از دست‌رفته دانشجویان در مدیریت جهاد
رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به سابقه فعالیت دانشجویان در این نهاد گفت: زمانی تمام امورات این نهاد توسط دانشجویان مدیریت و برنامه‌ریزی می‌شد و اکنون ما از چنین نیروی خلاق، فعال، عدالت‌خواه و بدون تعلق تهی شده‌ایم.
باز کردن درهای جهاد به روی دانشجویان
دکتر منتظری تأکید کرد: برای اینکه جهاد، جهاد باقی بماند، هیچ راهی نداریم جز اینکه درهای این نهاد را به روی دانشجویان باز کنیم. نباید بترسیم چراکه اتفاق خاصی نخواهد افتاد، بلکه آثار مثبت فراوانی را برای مجموعه به همراه خواهد داشت.
تربیت صحیح؛ مهم‌ترین وظیفه جهاددانشگاهی
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مهم‌ترین هدفی که ما بر عهده داریم تربیت صحیح فکری و عملی دانشجویان است.
تقویت حب دین و حب وطن در نسل جوان
رئیس جهاددانشگاهی حرکت نمادین و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در شب عاشورا و در رابطه با راه‌های تقویت «حب دین» در بین جوانان عنوان کرد: «حب دین» با آسان کردن دین برای جوانان امکان‌پذیر است.
جهاددانشگاهی؛ مظهر رفتار دینی و ملی
رئیس جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: باید همه اقدامات با برنامه‌ریزی و طراحی شده باشد و چهره‌ای از جهاددانشگاهی برای دانشجویان جدیدالورود نشان دهیم که این نهاد مظهر رفتار دینی، انقلابی و مظهر فرهنگ ملی ما است.
دانشگاه اسلامی؛ تفاوت در اخلاق و تربیت
دکتر منتظری با اشاره به بیانات امام خمینی(ره) در خصوص تفاوت و مرز دانشگاه اسلامی و غیر اسلامی گفت: ایشان می‌فرمودند در دانشگاه اسلامی هندسه همان هندسه است و فیزیک همان فیزیک است اما آنچه تفاوت دارد تربیت و اخلاق اسلامی است.
تفاوت نسل امروز با گذشته
وی با اشاره به تفاوت نسل جوان امروز با گذشته اظهار داشت: امروز با نسلی مواجه هستیم که دانایی بیشتری نسبت به نسل‌های پیش از خود دارد.
پرهیز از تشریفات در برنامه‌های دانشجویی
رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر پرهیز از تشریفات در برنامه‌هایی که برای جوانان و دانشجویان اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: برای تمامی اقدامات پیش‌رو باید برنامه داشته باشیم و از برنامه‌های تشریفاتی و ظاهری پرهیز کنیم.
وی در پایان سخنانش اظهار کرد: ان‌شاءالله اقدام بسیار ارزشمندی که امسال معاونت فرهنگی، معاونت هماهنگی و امور مجلس، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و سایر دست‌اندرکاران تدارک دیده‌اند، در آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها به خوبی برگزار شود.
 

کلیدواژه‌ها: سازمان دانشجویان ایران دانشجویان جدیدالورود جهاددانشگاهی شهردانشجو


نظر شما :