در بیانیه جهاددانشگاهی تاکید شد

پیام جهاددانشگاهی به مناسبت ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

۱۲ آبان ۱۴۰۴ | ۱۵:۱۴ کد : ۳۹۲۶ اخبار سازمان
در آستانه‌ فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، جهاددانشگاهی در پیامی این روز تاریخی و الهام‌بخش را نماد ایمان، بصیرت و مقاومت ملت ایران در برابر سلطه و تحقیر دانست و تأکید کرد: جهادگران این نهاد انقلابی با تکیه بر خودباوری، علم و فناوری، تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از ملت مظلوم فلسطین را رسالت خود می‌دانند.
پیام جهاددانشگاهی به مناسبت ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی،در آستانه‌ فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، جهاددانشگاهی پیامی منتشر کرد.در این پیام آمده است:

 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 
در آستانه‌ فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، جهاددانشگاهی این روز بزرگ، الهام‌بخش و ماندگار را به همه‌دانش آموزان ، دانشجویان، جهادگران و آحاد مردم ایران تبریک و گرامی می‌دارد.
۱3 آبان جلوه‌ای از انقلاب اسلامی و نمادی از ایمان، بصیرت و مقاومت ملتی است که هرگز زیر بار سلطه و تحقیر نرفته است. این روز یادآور سه رویداد سرنوشت‌ساز در تاریخ معاصر ایران است: تبعید امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۳، قیام و شهادت دانش‌آموزان انقلابی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانهٔ جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸؛ حوادثی که تنها گذرگاه‌های تاریخی نیستند، بلکه منشور عزت، بیداری و خودباوری ملت ایران در برابر استکبار جهانی‌اند.
امسال، روز ۱۳ آبان برای همه‌ نسل‌های ملت ایران باشکوه‌تر، عینی‌تر و ملموس‌تر از همیشه است. اگر نسل اول انقلاب، تلخی سلطه و تحقیر آمریکا و دست‌نشاندگانش از جمله رژیم پهلوی را چشیدند، امروز کودکان، دانش‌آموزان و دانشجویان ما، ماهیت تجاوزگر و ضدبشری آمریکا را در جریان جنگ ۱۲ روزه و حوادث پس از «طوفان الاقصی» با چشمان خود مشاهده کردند. حقیقت نظام استکبار دیگر بر ملت‌ها پوشیده نیست و پرده از چهره‌ی واقعی مدعیان دروغین حقوق بشر فرو افتاده است.
ملت ایران در ماه‌های اخیر بار دیگر دریافتند که ادعاهای آمریکا درباره‌ حمایت از ملت‌ها و دفاع از آزادی، چیزی جز روایت‌سازی‌های وارونه و فریبکارانه نیست. شیوه و طریق آمریکایی‌ها در برخورد با ملت‌ها، همچنان در همان سنت دیرینه‌ برده‌داری، استعمار و تجاوز غرب ریشه دارد.
در برابر این رفتارهای سلطه‌جویانه، ملت ایران با انقلاب اسلامی، فصلی نو در تاریخ گشود. انقلاب اسلامی با تکیه بر ایمان الهی و اراده‌ی مردم، دست متجاوزان را از این سرزمین کوتاه کرد و در قانون اساسی خود، حمایت از مظلومان و بیداری ملت‌ها را به عنوان یکی از آرمان‌های بنیادین به ثبت رساند.
امروز نیز ما جهادگران جهاددانشگاهی، به‌عنوان ثمرات ارزشمند آن انقلاب بزرگ، که خودباوری، استقلال علمی و اعتمادبه‌نفس ملی را سرلوحه‌ حرکت خود قرار داده‌ایم، وظیفه داریم با بسیج همه‌ ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و فناورانه در جهت تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از جبهه‌ی مقاومت و ملت مظلوم فلسطین گام برداریم.
همانگونه که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، تنها راه علاج و پیشرفت کشور را قوی شدن در همه ابعاد نظامی، علمی، دولتی، ساختاری و سازمانی دانستند، ما جهادگران نیز خود را متعهد میدانیم که با یک تلاش مضاعف در مسیر پیشرفت ایران اسلامی گام‌های مؤثر و پایدار برداریم.
در این روز، جهادگران جهاددانشگاهی دوشادوش مردم سرافراز ایران، با حضور پرشور در راهپیمایی عظیم ۱۳ آبان، وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی و روح استکبارستیزی ملت ایران اعلام می‌کنند تا صدای رسای «نه» به استکبار جهانی، بار دیگر در جهان طنین‌انداز شود.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان ایران 13 آبان


نظر شما :