مراسم «زیارت مزار شهدای دانشجوی پیرو خط امام(ره) و شهدای جنگ 12 روزه» برگزار شد.

۲۱ آبان ۱۴۰۴ | ۰۹:۱۶ کد : ۳۹۵۸ اخبار سازمان اسلایدر
مراسم «زیارت مزار شهدای دانشجوی پیرو خط امام(ره) و شهدای جنگ 12 روزه» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، مراسم «زیارت مزار شهدای دانشجوی پیرو خط امام(ره) و شهدای جنگ 12روزه» روز سه‌شنبه 20 آبان ماه، توسط «مرکز امام(ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی» و «مرکز گردشگری علمی-فرهنگی» سازمان دانشجویان ایران برگزارشد.

در این مراسم که با حضور دکتر رضا فریدزاده رئیس سازمان دانشجویان، دکترسپیده یاسمی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی دانشگاه شهیدبهشتی، دکتر هامون شریفی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی دانشگاه علم و صنعت، جناب آقای سیدمحمدعلی محمدپور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی دانشگاه امیرکبیر و جمعی از دانشجویان  و اعضای سازمان دانشجویان دانشگاه‌های الزهرا، امیرکبیر، شهیدبهشتی، علم و صنعت و تهران برگزارشد، دانشجویان با حضور در گلزار شهدا، ضمن تجدید میثاق با شهدای والا مقام جنگ تحمیلی و جنگ 12 روزه، با جایگاه فرهنگ شهادت در میان ارزش‌های ایران اسلامی آشنا شدند. 
دانشجویان در ابتدای مراسم، در قطعه 50 گلزار شهدا حاضر شده و با شهدای مدافع حرم، شهدای فاطمیون، مزار شهید سردار امیرعلی حاجی‌زاده و شهید سردار محمد باقری، تجدید میثاق کرده و در ادامه با حضور بر مزار شهید «محسن وزوایی» در قطعه 26 به بازخوانی تسخیر سفارت آمریکا و رشادت دانشجویان پرداختند. 
در این مراسم، سید علی عقدایی روایت مجموعه خاطرات، وصیت‌نامه و داستان رشادت‌ها و دلاوری‌های شهدا را روایت‌گری کرده‌است. همچنین دکتر محمدتلافی نوغانی عضو هیات‌ علمی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) با حضور در مزار شهید محسن وزوایی، ضمن ادای احترام به مقام والای این شهید بیان کرد: شهدای تسخیر لانه جاسوسی  همواره در جایگاه ارزشمندی قرار دارند و ما موظف هستیم که در حد توان راه آنان را طی کنیم. از این رو، مناسبت 13 آبان، سالروز تسخیر سفارت آمریکا و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، بهانه‌ای است تا یادآوری کنیم، همه ما در زندگی موظف به انجام کارهایی هستیم و در عین حال خواسته‌هایی از دنیا داریم. شهید وزوایی به ما یادآور می‌شود که همواره افق‌های بالاتری از تکالیف و حقوق خود ببینیم. 

دکتر تلافی نوغانی ادامه داد: در طول تاریخ، انجمن‌های اسلامی در دانشگاه‌های تهران و سایر استان‌ها باهم ارتباط داشتند و این ارتباط در سال‌های قبل انقلاب اسلامی به اوج خود رسیده بود. طی یک حرکت جمعی، همکاری انجمن‌های اسلامی تهران جریان تسخیر لانه جاسوسی را رقم زد. بعد از انقلاب اسلامی، اوضاع کشور بحرانی و تنش‌آفرین بود. امام خمینی(ره) سخنرانی کردند و گفتند که دانشجویان حملات خود را به آمریکا شدت بخشند. احتمال داده می‌شد جریانی به دنبال کودتا برای بازگشت شاه بودند. لذا دانشجویان تصمیم گرفتند، سفارت آمریکا را اشغال و اعتراض خود را به دنیا برسانند تا صدای مظلومیت انقلاب اسلامی و مردم ایران را به گوش جهانیان برسانند. این مساله خودجوش و با تصمیم خود دانشجویان انجام شد. وقتی این اتفاق افتاد، بعد از آن دانشجویان زیر پرچم حمایت امام و شورای انقلاب قرار گرفتند.

عضو هیات علمی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) افزود: این اتفاق موجب از بین بردن تنش‌ها و ایجاد یکپارچگی و انسجام داخلی شد. امام خمینی از این اتفاق به عنوان انقلاب دوم یاد کردند که مبارزه با آمریکا و  این مساله از انقلاب اول مهم‌تر بود.  اگرچه توطئه‌های زیادی در این قضیه اتفاق افتاد. ازجمله، حمله طبس و... که به قول حضرت امام دست الهی در این تکلیف جهانی بوده‌است. این جریان تا به امروز ریزش و رویش‌هایی داشته است. شهید محسن وزوایی یکی از این مجاهدان است و این فراز و فرود‌ها همیشه بوده و خواهد بود. 

در ادامه دانشجویان با حضور بر مزار شهیدان احمد پلارک، مصطفی چمران، حسن طهرانی مقدم، ابراهیم همت، مصطفی عبداللهی، مرتضی عبداللهی، برادران سید صالح اخلاقی و سید فاضل اخلاقی، ابراهیم هادی، شهید مدافع حرم هادی باغبانی، شهیدان طالب طاهری، عباس عفت‌روش، محسن میرجلیلی، شهید سرلشکر مهدی ربانی، محمد باقری و دیگر شهدای والامقام  ادای احترام کردند.

همچنین دانشجویان با حضور در  قطعه 42 گلزار شهدای بهشت زهرا، مراسم غبارروبی از مزار شهدای جنگ تحمیلی12 روزه را به جا آورده و بار دیگر از جنایات رژیم غاصب صهیونیستی اعلام انزجار نموده‌اند. 

 
 


نظر شما :