شب شعر و نمایشگاه فضای مجازی یاد یار همزمان با رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی برگزار می‌شود

۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۰ کد : ۱۰۴۲ شُعَب سازمان دانشجویان
شب شعر و نمایشگاه فضای مجازی یاد یار همزمان با رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامیبه همت سازمان دانشجویان جهاد‌دانشگاهی استان زنجان و همکاری حسینیه اعظم زنجان، حوزه هنری استان زنجان و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس زنجان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در این نمایشگاه آثار طراحی شده شاعران ملی با موضوعات رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، شهدای قیام پانزده خرداد و شهدای عملیات آزادسازی خرمشهر رونمایی خواهد شد.

این برنامه سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۹ ساعت ۲۲ به صورت زنده از صفحه اینستاگرام @live.haz.ir و شبکه جهانی سحر پخش می شود.