قسمت دوم چگونه یک بازی رومیزی انتخاب کنیم؟

قسمت دوم چگونه یک بازی رومیزی انتخاب کنیم؟ جدید

شما می‌توانید انواع بازی‌های اقتصادی و جمع‌آوری منابع، بازی‌های دورهمی (پارتی گیم‌ها)، بازی‌های مناقصه و حراج، مسابقات، بازی‌های کارتی، بازی‌های جنگی (وارگیم‌ها) و یا بازی‌های تعاملی را از بین دیگر بردگیم‌ها انتخاب کنید.

ادامه مطلب

تعیین شورای مرکزی منطقه ۲ با حضور نمایندگان تشکل های دانشجویی حامی محیط زیست منطقه جدید

مجمع منطقه ۲ باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی با حضور نمایندگان تشکل های دانشجویی حامی محیط زیست استان های تهران، البرز، مرکزی، قم و قزوین روز شنبه ۱۱ مرداد ماه ۱۳۹۹ برگزار شد.

ادامه مطلب
قسمت اول تاریخچه پازل‌های مکانیکی (Mechanical puzzle)

قسمت اول تاریخچه پازل‌های مکانیکی (Mechanical puzzle) جدید

یک پازل مکانیکی یک معما است که به عنوان مجموعه‌ای از قطعات بهم پیوسته مکانیکی درست شده است که در آن، راه‌حل موجود در دستکاری کل شی و یا بخش‌هایی از آن نهفته است. این معماها بیش‌تر برای یک بازیکن و به صورت فردی طراحی شده‌اند که در آن هدف بازیکن این است که بتواند اصل شی را ببیند، نه آنقدر که به طور تصادفی راه حل صحیح را از طریق آزمایش و خطا ارائه دهد. با توجه به این موضوع، این نوع پازل‌ها اغلب به عنوان تست هوش یا آموزش حل مسئله استفاده می‌شوند.

ادامه مطلب

تیم مرکز بازی‌های خلاق سازمان دانشجویان منتخب سومین رویداد ملی ایده‌ آزاد اسباب‌بازی جدید

تیم مرکز بازی‌های خلاق سازمان دانشجویان با ایده بازی رومیزی «صد ستون» که یک بازی کاملا ایرانی طراحی شده بر اساس شاهنامه فردوسی است، منتخب سومین رویداد ملی ایده‌ آزاد اسباب‌بازی شد.

ادامه مطلب
قسمت اول بازی باستانی تافل (Tafl)

بازی تافل یک بازی فکری باستانی مربوط به وایکینگ‌ها است و همچنین یکی از قدیمی ترین بازی‌های رومیزی است که تاکنون کشف شده است. بردگیم تافل پاسخ نوردیک به بازی شطرنج است، در حالی که صفحه آن بزرگ‌تر است و وجود تعداد زیادی فرصت در هر نوبت منجر به امکان انتخاب تعداد زیادی حرکت در آن نوبت می‌شود. این موضوع، بازی را به یک تمرین واقعی از مهارت و استراتژی تبدیل می‌کند

ادامه مطلب
تعیین شورای مرکزی منطقه ۸ با حضور نمایندگان تشکل های دانشجویی حامی محیط زیست منطقه
باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مجمع منطقه ۸ باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی با حضور نمایندگان تشکل های دانشجویی حامی محیط زیست استان های اصفهان، یزد و چهار محال بختیاری روز سه شنبه ۷ مرداد ماه ۱۳۹۹ به صورت وبینار برگزار شد.

شبکه‌ی «شهر دانشجو» راه‌اندازی می‌شود

رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در سومین گردهمایی غیرحضوری معاونان فرهنگی و روسای سازمان‌ها و مراکز فرهنگی جهاددانشگاهی در سراسر کشور گفت: در راستای بحث شبکه‌سازی دانشجویی و افزایش عضویت دانشجویان نیز هفته آینده سایت شبکه‌ی فراگیر «شهر دانشجو» راه‌اندازی می‌شود.