جنایت در شهر!!

جنایت در شهر!! جدید

جنایت تمام شهر را فرا گرفته است. حالا این وظیفه‌ی شماست تا با استفاده از نقشه‌ای که در دست دارید به شهر بروید و ردپاها را دنبال کنید تا بفهمید دقیقاً چه اتفاقی افتاده است و مظنونین چگونه شهر را به هم ریخته‌اند.

ادامه مطلب
رییس شورای علمی مسابقات مناظره دانشجویان ایران:

صمیمیت بین دانشجویان و انقلاب اسلامی، هدف اصلی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران است جدید

رییس شورای علمی مسابقات مناظره دانشجویان ایران، هدف اصلی این مسابقات را تقویت صمیمت میان دانشجویان و انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: تمامی برنامه‌هایی که با توجه به سلایق و ذائقه جوانان برگزار می‌شود، در راستای ایجاد پیوندی برای رسیدن به همین هدف است.

پانزدهمین جشنواره ملی خلیج‌فارس کلید خورد
مدیر مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان:

پانزدهمین جشنواره ملی خلیج‌فارس کلید خورد جدید

مدیر مرکز گردشگری علمی – فرهنگی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی از آغاز پانزدهمین جشنواره ملی خلیج‌فارس با برپایی مجموعه‌رویدادهای مرتبط با خلیج‌فارس خبر داد.

بررسی و ارزیابی وضعیت به کارگیری اسباب بازی در کتابخانه های عمومی کشور

بررسی و ارزیابی وضعیت به کارگیری اسباب بازی در کتابخانه های عمومی کشور جدید

پژوهش حاضر با بررسی وضعیت موجود استفاده از اسباب‌بازی در کتابخانه‌های عمومی کشور و شناسایی نقاط قوت و ضعف مرتبط با اسباب‌بازی، بخش اسباب‌بازی و کتابداران بخش اسباب‌بازی، اطلاعات دقیقی را پیش روی مدیران و کارشناسان نهاد برای برنامه‌ریزی دقیق‌تر و رفع کاستی‌های این حوزه قرار می‌دهد. این پژوهش همچنین مبنایی برای انجام پژوهش‌های بیشتر در این حوزه و بسط مبانی نظری آن فراهم می‌کند.

ادامه مطلب
می‌خوام سالاد درست کنم!!!

می‌خوام سالاد درست کنم!!! جدید

«سالاد امتیاز» یک بازی بسیار ساده است. هدف بازی این است که بیشترین امتیاز را با استفاده از مجموعه‌ی کارت‌ها به دست آورید. این بازی شامل ۱۰۸ کارت دو طرفه است. در یک طرف سبزیجات و در یک طرف دیگر امتیازات قرار دارند. ۶ نوع سبزیجات مختلف (هویج، فلفل، گوجه‌فرنگی، کاهو، پیاز و کلم) در این بازی وجود دارد که از هر نوع سبزیجات ۱۸ کارت وجود دارد و در طرف دیگر ۱۰۸ روش برای امتیاز گرفتن وجود دارد.

ادامه مطلب

برگزاری مرحله استانی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه‌های استان تهران جدید

مدیر مرکز ملی گفت و گو مناظره و آزاداندیشی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، از برگزاری دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه‌های استان تهران خبر داد.

حداقل نصف یک مرد باش!

من و دوستانم برای صرف یک وعده غذای تایلندی خوب، در رستوران « Noodle Boat » مستقر شدیم. دور میز، همه سفارشات خود را گفتند. وقتی گارسون پرسید که درجه تندی فلفلی که برای غذا می‌خواهید، چند باشد، پنج نفر دیگر، هر کدام بین درجه ۳ تا ۵ را خواستند. گارسون سپس به من گفت: «پرسیدم درجه تندی فلفل تان چه‌قدر باشد؟»