برگزاری مسابقه دانشجویی «راه و رسم فاطمی»
از شهادت تا ولادت حضرت زهرا (س)؛

برگزاری مسابقه دانشجویی «راه و رسم فاطمی» جدید

مسابقه دانشجویی «راه و رسم فاطمی» با محوریت کتاب زندگانی فاطمه زهرا (س) نوشته دکتر سید جعفر شهیدی به همت حسینیه مجازی دانشجویان ایران سازمان دانشجویان برگزار می‌شود.

ادامه مطلب

انتشار پنجمین شماره نشریه گفتگو، نشریه داخلی مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی جدید

پنجمین شماره نشریه الکترونیکی گفتگو، نشریه داخلی مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی با مطالبی خواندنی از گفتگو با صاحب‌نظران درباره تجربه‌های مناظراتی آن‌ها منتشر شد. ‌

۷ راز موفقیت درس خواندن

۷ راز موفقیت درس خواندن جدید

همه دانشجویان در تلاشند که بهترین شیوه‌ها و روش‌ها را برای فراگیری مواد درسی، یاد بگیرند. چند نکته‌ی خیلی مهم وجود دارد که قصد داریم به شما بگوئیم تا با انجام آن بتوانید در کلاس درستان موفق‌ترین باشید.

نشست «اسباب‌بازی و علوم شناختی با رویکرد بازی‌های شناختی» برگزار می‌شود

نشست «اسباب‌بازی و علوم شناختی با رویکرد بازی‌های شناختی» برگزار می‌شود جدید

اولین نشست علمی ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری با عنوان «اسباب‌بازی و علوم‌شناختی با رویکرد بازی‌های شناختی» با حضور متخصصان خارجی و ایرانی برگزار می‌شود.

فراخوان بخش علمی ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی

فراخوان بخش علمی ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی جدید

فراخوان بخش علمی ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی اعلام شده و از پژوهشگران، طراحان، تولیدکنندگان و دیگر دغدغه‌مندان این حوزه صنعتی، اقتصادی و فرهنگی دعوت می‌کند تا در نشست‌های تخصصی بخش علمی ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی شرکت کنند.

ادامه مطلب
چگونه بازی رومیزی خود را بسازم؟ (قسمت پایانی)

چگونه بازی رومیزی خود را بسازم؟ (قسمت پایانی) جدید

گام‌های متعددی برای طراحی یک بازی رومیزی وجود دارد که با طی کردن آن‌ها، می‌توان یک بازی رومیزی خوب و با کیفیت طراحی کرد. در مقاله هفته گذشته، با قدم‌های اولیه آن آشنا شدیم. در این مقاله، ادامه گام‌های طراحی یک بازی رومیزی را بررسی می‌کنیم.