اخبار

آیا ایده منحصر به فرد و جالبی برای یک طراحی بازی کارتی دارید؟ پس این مراحل را دنبال کنید.

بازی‌هایی که با کارت انجام می‌شوند، بسیار محبوب بوده و هستند. شما می‌توانید تفاوت‌های زیادی بین برخی بازی‌های کارتی را مشاهد کرده و آن‌ها را بررسی کنید. ساختن یک فرمول اثبات شده برای طراحی بازی، روشی امتحان شده و درست است. بازی‌های کارتی با گذشت زمان پیشرفت کرده‌اند. از بازی یک نفره ساده گرفته تا مواردی مانند بازی «دژ (Citadels)».

ادامه مطلب
استراتژی‌های برد در‌ بازی «سکونت در مریخ (Terraforming mars)»

مطمئن نیستید که در ابتدای بازی، باید روی گیاهان تمرکز کنید، کارتی با آن بازی می‌کنید را نگه دارید یا شاید فقط به بررسی «Milestone»ها برای بردن بپردازید؟ شاید در نگاه اول، حرفه‌ای شدن در بازی «Terraforming Mars» بعید به نظر برسد. همان‌طور که قبلاً گفتیم، در این بازی شما در تلاش هستید تا مریخ را به زمین و جایی قابل سکونت و زندگی تبدیل کنید. بسیاری از بازیکنانی که تازه این بازی را شروع کرده‌اند، نمی‌توانند به خوبی این شبیه‌سازی را انجام دهند.

ادامه مطلب
بررسی استراتژی‌ برد در بازی «بلاک‌آس (Blokus)»
می‌خوای جلوی راه حریفاتو بگیری و شکستشون بدی، پس این بازی رو امتحان کن!!

بررسی استراتژی‌ برد در بازی «بلاک‌آس (Blokus)»

اول از همه، با اسم این بازی آشنا می‌شویم. اسم این بازی«بلاک‌آس (Blockus)» است. لغت «Block» به معنای «محدود کردن و مسدود کردن» می‌باشد. باید بدانید که اسم بازی در واقع، طریقه بازی را نشان می‌دهد و این موضوع باعث می‌شود تا نام بازی به خاطرتان بماند. همان‌طور که قبلاً گفتیم، در این بازی شما مانع پیشروی حریفان خود می‌شوید و طبق قوانینی جلوی راه آن‌ها را می‌گیرید. قوانین بازی از مفهوم بسیار ساده‌ای پیروی می‌کنند.

ادامه مطلب
سوت آغاز مناظرات دانشجویی تعاون زده شد/ توسعه اقتصادی نیازمند حضور فعال نخبگان در عرصه‌های اجرایی

دومین دوره مسابقات تخصصی مناظره تعاون به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با همکاری وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی با هدف مشارکت بیشتر دانشجویان در امر تعاون کشور آغاز شد.

طراحی بازی رومیزی: از ایده پردازی تا اجرا

ابتدا این موضوع را تصور کنید: یک شب سرد و تاریک. یک رعد و برق شدید باعث شده تا شما و دوستان‌تان مجبورید شوید تا بدون استفاده از وسایل الکترونیکی خود را سرگرم کنید. این‌جاست که ستون قابل اعتماد سرگرمی ظاهر می‌شود: بازی‌های رومیزی. در این مقاله، ابتدا نگاهی کلی به خود بازی‌های رومیزی، تاریخچه آن و برخی از سبک‌های می‌کنیم و در ادامه، با اصول طراحی یک بازی رومیزی آشنا می‌شویم.

بررسی سیر تاریخی اسباب‌بازی‌های تمدن ایران باستان

دوران ایران باستان، دوران تشکیل دولت ماد تا پایان حکومت ساسانیان و حمله عرب به ایران است. پیش از مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران، اقوامی با تمدنهای متفاوت در ایران می‌زیستند. در پیامد این امر، جامعه ایرانی نه تنها محتمل ذهنیت جدیدی از مفهوم کودکی، که پذیرای تعریف نوینی از باز یهای کودکانه و انواع آن گردید.

ادامه مطلب
استراتژی و تکنیک‌های برد در بازی «Splendor» (قسمت پایانی)

در مقاله امروز، به ادامه بررسی استراتژی‌های بردن در بازی «Splendor»، می‌پردازیم. استراتژی‌ها و تاکتیک‌های مورد بحث در این مقاله، پس از ۱۰۰ بار تجربه این بازی در برابر مردم، مسابقات و بازی‌های محلی، مسابقات دوستانه، در برابر بازیکنان بازی‌های رایانه‌ای و بازیکنان واقعی به دست آمده است.

۲۹ تیرماه، آخرین مهلت ثبت‌نام دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی هرمزگان
مدیر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هرمزگان اعلام کرد:

۲۹ تیرماه، آخرین مهلت ثبت‌نام دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی هرمزگان

مدیر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: ثبت نام مرحله استانی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان (نشان خواجه نصیرالدین طوسی) همزمان با سراسر کشور در دانشگاه‌های استان هرمزگان آغاز شده و تا ۲۹ تیرماه ادامه دارد.