قسمت اول معرفی مکانیزم‌های موجود در بازی

قسمت اول معرفی مکانیزم‌های موجود در بازی جدید

مکانیزم بازی اصطلاحی استعاره ای است که به جنبه عملکردی یک بازی اشاره دارد. برای مثال در بازی Candyland ، یک مکانیزم مرکزی وجود دارد که بازی را هدایت می‌کند. شما یک کارت می‌کشید، سپس به فضای بعدی می‌روید که رنگ آن با آن کارت مطابقت دارد. این موضوع می‌تواند نوعی مکانیزم چرخش و حرکت ( Roll_and_Move ) محسوب شود. مکانیزم یا مکانیک یک بازی، عبارت است از ساختار قوانین آن بازی یا شیوه‌هایی که برای تعامل با شرایط آن بازی طراحی شده‌اند و بدین‌ترتیب، چگونگی بازی (GamePlay) را شکل داده و تعیین می‌کنند.

ادامه مطلب
قسمت دوم معرفی بازی Monopoly (انحصار)

قسمت دوم معرفی بازی Monopoly (انحصار) جدید

به گفته Jim Slater (جیم اسلاتر) در مجموعه Mayfair ، گروه املاک نارنجی بهترین مکان برای مالکیت است. در این قسمت، مهره‌های بازیکنان، بخاطر کارت های شانس Go To Jail (برو به زندان) که نزدیک به خیابان Charles Place(Pall Mall) و راه‌آهن Reading(Kings Cross Station) قراردارند، بسیار زیاد در این املاک قرار می‌گیرند. در کل، در طول بازی، خیابان Illinios (ایلی‌نویز) یا میدان Trafalgar {محدوده قرمز}، خیابان New York (نیویورک) یا خیابان Vine (واین) {محدوده نارنجی}، ایستگاه راه‌آهن B&O در خیابان Fenchurch (فنچرچ) و راه‌آهن Reading (ریدینگ) یا ایستگاه King Cross (پادشاهان کراس)، بیشترین میزان قرارگیری مهره‌ها را دارند.

فراهم نمودن فرصت کسب مهارت از رسالت‌های مهم سازمان دانشجویان
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد استان گستان تاکید کرد:

فراهم نمودن فرصت کسب مهارت از رسالت‌های مهم سازمان دانشجویان جدید

مدیراجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد استان گستان گفت: فراهم نمودن فرصت برای کسب مهارت و تجربه اندوزی در حین تحصیل از رسالت های مهم سازمان دانشجویان بوده و به همین جهت ارائه راهکار برای شرایط و اقتضای زمان حال از دغدغه های اصلی سازمان دانشجویان است.

ادامه مطلب
قسمت دوم معرفی بازی باستانی پاچیسی (Pachisi)

در این بازی، هدف هر بازیکن این است که قبل از بازیکنان دیگر، هر چهار مهره خود را یک دور کامل خلاف جهت عقربه‌های ساعت در اطراف صفحه حرکت دهد. حرکت مهره‌ها در Charkoni (مربع بزرگ وسط صفحه بازی) شروع می‌شود و در همان جا نیز پایان می‌یابد.برای شروع بازی، هر بازیکن تاس را می‌اندازد. بازیکنی که بیشترین عدد را در تاس می‌آورد، بازی را شروع می‌کند و چرخش بازی را در خلاف جهت عقربه‌های ساعت در اطراف صفحه ادامه می‌یابد. در برخی نسخه‌ها، هر بازیکن پوسته‌های صدفی بازی را پرتاب می‌کند و مهره‌ها تا زمانی که عدد‌های ۲، ۳ یا ۴ پرتاب نیاید، نمی‌توانند حرکت کنند.

بررسی فواید گیاهخواری و چالش های پیش روی آن
با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی برگزار شد:

بررسی فواید گیاهخواری و چالش های پیش روی آن

گفتگوی زنده درخصوص فواید رژیم گیاهخواری و حفاظت از محیط زیست به مناسبت روز جهانی غذا با حضور جناب آقای گلناری برگزار و در مورد جنبه های مختلف آن صحبت شد.

۷ پیشنهاد کلیدی برای تیپ‌ دانشجویی

تیپ و ظاهر نه تنها در دانشگاه بلکه همیشه یکی از موارد پر اهمیت برای همه ماست. در خصوص تیپ دانشجویی الگوی خاصی وجود ندارد و بیشتر بـه دانشگاه محل تحصیل شما برمی‌گردد اما باید بدانید در تمام دنیا دانشجوها ساده پوش ترین قشر هستند و شاید سادگی یکی از الزام‌های تیپ دانشجویی باشد. دانشگاه محلی است که بسیاری از روابط اجتماعی شما در آینده آنجا شکل میگیرد پس نیاز است که خوش پوش باشید و از طرفی به یک سالن مد یا مهمانی دعوت نشده اید و پوشش شما به نوعی معرف شخصیت شماست.

معرفی بازی Everdell

در داخل دره جذاب Everdell (اوردل) در زیر شاخه‌های درختان سر به فلک کشیده، در میان جویبارهای پیچ در پیچ و گودال‌های پوشیده از خزه، تمدنی متشکل از مخلوقات جنگلی، در حال رشد و گسترش است. از Everfrost (اورفراست) تا Bellsong (بل سانگ)، سال‌های بسیاری آمده و رفته‌اند، اما اکنون زمان اسکان مناطق جدید و تأسیس شهرهای تازه فرا رسیده است.

معرفی اپلیکیشن English Listening and Speaking

بین کلاس‌ها یا در مسیر بازگشت به خانه، فرصت خوبیست که به تقویت مهارت‌های زبان تان بپردازید. اپلیکیشن رایگان English Listening and Speaking می‌تواند انتخاب ایده آلی برای تقویت مهارت‌های شنیداری و مکالمه انگلیسی شما باشد.

ادامه مطلب
قسمت سوم معرفی بازی گوموگو (Gomoku)

در نسخه حرفه‌ای‌تر (Pro) ، بازیکن (سیاه) باید اولین سنگ خود را در تقاطع میانی تخته قرار دهد. بازیکن دوم (سفید) می‌تواند مهره‌های خود را هرجایی که دوست دارد قرار دهد. سپس، سیاه باید مهره دوم خود را حداقل ۳ تقاطع دور از قطعه اول خود قرار دهد (یعنی در خارج از مربع ۵×۵ از مرکز تخته). بقیه بازی به صورت عادی پیش می‌رود، هر دو بازیکن آزاد هستند تا سنگ‌های خود را در هر تقاطع باز قرار دهند.