جهاد علیه کرونا ادامه دارد/ توزیع ۱۵۰۰ ماسک نذری توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی

۰۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۵۴۲ شُعَب سازمان دانشجویان
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی گیلان در قالب پویش نذر ماسک، ۱۵۰۰ ماسک پارچه‌ای و قابل شست وشو در بین مردم رشت توزیع کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی؛ در این مرحله که به مناسبت ایام محرم برپا شد، بیش از ۱۵۰۰ ماسک طرح میتال که پارچه‌ای و قابل شست وشو می‌باشد، توسط دانشجویان در یکی از میادین پرتردد شهر رشت بین مردم توزیع شد.
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی گیلان در مرحله نخست این طرح که در مردادماه اجرا شد نیز ۱۰۰۰ ماسک یکبار مصرف توزیع کرد.
خیرین علاقمند به نذر ماسک می‌توانند جهت شرکت در این پویش با شماره «۳۳۸۸۳۰۴۷» شرکت پیشروتاب تماس بگیرند و ضمن خرید ۶۰ درصد زیر قیمت واقعی ماسک‌ها، در این اقدام خداپسندانه همراهی کنند.