با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی برگزار می شود:

نشست فرهنگ های بومی و نقش آنها در توسعه صنعت اکوتوریسم

نشست فرهنگ های بومی و نقش آنها در توسعه صنعت اکوتوریسم از سلسله نشست‌های علمی ترویجی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی روز یکشنبه ۶ مهرماه ساعت ۲۲ به صورت زنده برگزار خواهد شد.
نشست فرهنگ های بومی و نقش آنها در توسعه صنعت اکوتوریسم

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی نشست فرهنگ های بومی و نقش آنها در توسعه صنعت اکوتوریسم از سلسله نشست‌های علمی ترویجی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به میزبانی فاطمه قلی زاده دبیر کمیته فرهنگ و هنر منطقه ۲ باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی برگزار می‌شود.

این نشست با حضور سرکار خانم افسانه احسانی (کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم، مدیر آموزشی مؤسسه آوای طبیعت پایدار و مدرس رسمی سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری) روز یکشنبه ۶ مهرماه ساعت ۲۲ به صورت زنده برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: محیط زیست اکوتوریسم فرهنگ بومی