آغاز ثبت‌نام لیگ برخط شطرنج

۲۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۷۲۴ اخبار بازی
لیگ برخط شطرنج ویژه دانشجویان سراسر کشور، توسط مرکز بازی‌های خلاق سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، برگزار می‌شود.
آغاز ثبت‌نام لیگ برخط شطرنج

(توجه! مهلت ثبت نام به پایان رسیده است)

این لیگ به مناسبت بیست و دومین سالگرد تأسیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی از ۳۰ مهرماه تا ۶ آبان ماه برگزار می‌شود.
جایزه نفر اول چهارمیلیون ریال، نفر دوم سه میلیون ریال و نفر سوم دو میلیون ریال می‌باشد. دانشجویان می‌توانند برای ثبت‌نام، به آدرس های درج شده در انتهای صفحه مراجعه نمایند.
تکمیل نمودن فرم به معنای ثبت نام قطعی نبوده و جهت تکمیل فرایند ثبت نام و آموزش‌های لازم با شما ارتباط گرفته خواهد شد.
برای کسب اطلاعت بیشتر می‌توانید با مدیر اجرایی این لیگ آقای علی علیزاده به شماره ۰۹۱۰۱۴۵۰۴۳۶ تماس بگیرید.
قوانین لیگ:
ایجاد حساب کاربری در پلی‌پاد (لیگ در این برنامه اجرا خواهد شد.)
تعداد بازی مجاز در مجموع لیگ ۲۱ بازی خواهد بود.
تعداد بازی مجاز در روز ۵ بازی خواهد بود.
انجام چند بازی همزمان برای کاربر مجاز است.
استفاده همزمان از چند اکانت در لیگ مجاز نمی‌باشد.
استفاده از انجین ممنوع بوده درصورت شناسایی، ضمن اخراج از لیگ، فرد خاطی دیگر اجازه شرکت در مسابقات را نخواهد داشت.
در صورت بروز موارد پیش‌بینی نشده، تیم داوری طبق شواهد و قوانین موجود رأی نهایی را صادر خواهد کرد.

لینک ثبت نام