توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هنر؛

تولید و انتشار ویدیو مقاله‌های فرهنگی و اجتماعی

۲۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۰ کد : ۱۷۴۲ شُعَب سازمان دانشجویان
شعبه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد هنر با رویکرد مطالعاتی و پژوهشی، ویدیومقاله هایی با موضوعات فرهنگی و اجتماعی را تولید و منتشر می‌کند.
تولید و انتشار ویدیو مقاله‌های فرهنگی و اجتماعی

شعبه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد هنر قصد دارد با هدف تعمیق موضوعات با اولویت فرهنگی و اجتماعی این واحد، از رویکرد مطالعاتی و پژوهشی در تولید محتوا بهره برده و در راستای موضوعات مورد نظر به تولید ویدئو مقاله بپردازد.
این ویدیومقالات با موضوعات و مسائل فرهنگی و اجتماعی حوزه هنر، جهاد دانشگاهی، مناسبت‌های ملی و مذهبی و … به صورت تک ویدیومقاله و یا سلسله ویدئو مقالات تولید خواهند شد.
این ویدئو مقالات از طریق شبکه‌های اجتماعی جهاد دانشگاهی واحد هنر در دسترس مخاطبان قرار خواهد گرفت.
شایان ذکر است اولین ویدئو مقاله با موضوع اربعین حسینی که به بررسی تاریخچه پیاده‌روی شیعیان در سالگرد چهلمین روز از شهادت امام حسین (ع) و یاران‌شان پرداخته شده بود، توسط سازمان دانشجویان واحد هنر تهیه شد و در روز ۱۷ مهرماه جاری و همزمان با سالروز اربعین حسینی به انتشار رسید.