معرفی اپلیکیشن English Listening and Speaking

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۸ کد : ۱۷۴۵ معرفی اپلیکیشن‌های دانشجویی
بین کلاس‌ها یا در مسیر بازگشت به خانه، فرصت خوبیست که به تقویت مهارت‌های زبان تان بپردازید. اپلیکیشن رایگان English Listening and Speaking می‌تواند انتخاب ایده آلی برای تقویت مهارت‌های شنیداری و مکالمه انگلیسی شما باشد.
معرفی اپلیکیشن English Listening and Speaking

محصول Miracle FunBox مبنای کارش را بر آموزش شنیداری گذاشته و تلاش کرده که با داستان‌های کوتاه انگلیسی و تمرکز بر مکالمه، مهارت صحبت کردن شما را ارتقا بدهد. با نصب این اپلیکیشن می‌توانید اصطلاحات و ضرب المثل‌های انگلیسی را یاد بگیرید، از طریق بازی با جمله سازی و قواعد گرامری آشنا شوید و حتی برای Essay های آزمون IELTS آمادگی لازم را کسب کنید.
خوشبختانه English Listening and Speaking آموزش‌هایش را در سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته ارائه کرده تا تمام مراحل را پله پله طی کرده و از پیشرفت تدریجی تان لذت ببرید. توصیه می‌کنیم که راحت از کنار این اپ خوب آموزش زبان عبور نکنید.

لینک دانلود از Play Store

کلید واژه ها: معرفی اپلیکیشن دانشجویی