پیام تبریک سرپرست سازمان دانشجویان به مناسبت سالروز تاسیس بسیج دانشجویی

۰۳ آذر ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۰ کد : ۲۰۴۶ اخبار سازمان اسلایدر
مهدی عباسی سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، طی پیامی دوم آذرماه، سالگرد تأسیس بسیج دانشجویی را به رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور تبریک و تهنیت گفت.
پیام تبریک سرپرست سازمان دانشجویان به مناسبت سالروز تاسیس بسیج دانشجویی

متن پیام به شرح ذیل میباشد:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر محمدجواد نیک‌روش
رئیس محترم سازمان بسیج دانشجویی کشور

سلام علیکم
با احترام؛ بدینوسیله سالگرد تأسیس بسیج دانشجویی به فرمان بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران را به جنابعالی و اعضای محترم بسیج دانشجویی در سراسر کشور تبریک و تهنیت عرض میکنم.
بسیج که به فرموده حضرت امام خمینی (قدسسره) شجرهای طیبه و درختی تناور و پرثمر است، همواره در مسیر دفاع از انقلاب اسلامی، منافع ملی، خدمترسانی به محرومان و مستضعفان و اعتلای ایران اسلامی حرکت کرده است که نقطه اوج آن را میتوان در هشت سال دوران دفاع مقدس بهخوبی مشاهده کرد.
امید است سازمان بسیج دانشجویی که نهادی است متعلق به دانشجویان سراسر کشور، با نصبالعین قراردادن فرامین و منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) همواره در رسیدن به اهداف و آرمانهای متعالی انقلاب اسلامی موفق و مؤید باشد.
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور نیز از این فرصت استفاده و آمادگی خود را برای همکاریهای گستردهتر در زمینه شکوفایی توانمندیهای دانشجویان و خدمترسانی به میهن عزیزمان اعلام میدارد.