وبینار تخصصی «دانشجو، دانشگاه و مسئولیت‌های اجتماعی و سیاسی» برگزار می شود

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۲ کد : ۲۰۸۱ شُعَب سازمان دانشجویان
وبینار تخصصی «دانشجو، دانشگاه و مسئولیت‌های اجتماعی و سیاسی» به همت مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اردبیل به مناسبت روز دانشجو، یکشنبه ۱۶ آذرماه، ساعت ۱۰ صبح، به صورت آنلاین برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، وبینار تخصصی «دانشجو، دانشگاه و مسئولیت‌های اجتماعی و سیاسی» به همت مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اردبیل، با حضور استادان؛ دکتر سید محمد هاشمی تروجنی، رئیس مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی و پرویز پرزور عضو هیأت علمی دانشگاه محقق اردبیلی و مسئول بسیج دانشجویی استان، یکشنبه ۱۶ آذرماه، ساعت ۱۰ صبح، به صورت آنلاین برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای شرکت در این کارگاه، می‌توانند به نشانی amjad.jde.ir/ar، نام جلسه A فرهنگی مراجعه کنند و با نام کاربری نام و نام خانوادگی شرکت‌کننده و با رمز عبور ۹۹۴۵ وارد کارگاه شوند.