یادواره «شرافت بی مرز» در آذربایجان غربی برگزار می‌شود

۱۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۰ کد : ۲۱۳۳ شُعَب سازمان دانشجویان
یادواره شهادت حاج قاسم سلیمانی با عنوان «شرافت بی مرز» در راستای برگزاری ویژه برنامه‌های سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در سالگرد شهادت سردار سلیمانی برگزار می شود.
یادواره «شرافت بی مرز» در آذربایجان غربی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، این یادواره به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با هدف بزرگداشت مجاهدت‌های پر افتخار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، زمینه‌سازی جهت تولید محتوای دیجیتال و تولیدات هنری دانشجویان در دو بخش هنری و ادبی، شروع به کار کرده است.
دانشجویان و علاقه‌مندان به تولید محتوا می‌توانند آثار خود را در محورهای «نسل سوم انقلاب، محور مقاومت، آزادگی، حامی بی مرز مظلومان»، در قالب های «متون ادبی، شعر، طراحی پوستر، طراحی با قلم، خوش نویسی، موشن گرافی و کلیپ» تا تاریخ بیستم دی ماه ۹۹ به ایمیل Jahad@urmia.ac.ir ارسال نمایند.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۴۴۳۳۴۴۴۰۷۰ تماس حاصل نموده و یا به صفحه اینستاگرامی سازمان دانشجویان به آدرس @isojdurmia مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است آثار ارسالی باید همراه با مشخصات کامل صاحب اثر باشد.

کلید واژه ها: سردار سلیمانی