اولین سالگرد سردار شهید سلیمانی در شعب سازمان دانشجویان

همزمان با نخستین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، مجموعه برنامه‌هایی در شعب سازمان دانشجویان در سراسر کشور، به صورت حضوری و مجازی برای دانشجویان و دیگر علاقه‌مندان این شهید وارسته در نخستین سالگرد شهادتشان در نظر گرفته شده است.
اولین سالگرد سردار شهید سلیمانی در شعب سازمان دانشجویان

سازمان دانشجویان
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در روز شنبه ۱۳ دی‌ماه، رویداد ملی-دانشجویی بزرگداشت سیدالشهدای مقاومت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را، همزمان با سالروز شهادت این اسوۀ ایثار و فداکاری، در دو محور علمی-پژوهشی و ادبی-هنری آغاز کرد. در همایشی به همین مناسبت که در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار خواهد شد، مقالاتی از بخش علمی-پژوهشی توسط دانشجویان ارائه خواهد شد.

آذربایجان شرقی
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی در تاریخ ۲۰ دی‌ماه ۱۳۹۹ مسابقۀ بزرگ کتابخوانی با محوریت کتاب «من قاسم سلیمانی هستم» نوشتۀ ناصر کاوه را برگزار خواهد کرد.

آذربایجان غربی
یادواره شهادت حاج قاسم سلیمانی با عنوان «شرافت بی‌مرز» توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در جهت تولید آثار محتوایی فرهنگی و هنری برگزار می‌شود. همچنین با هدف بزرگداشت مجاهدت‌های شهید حاج قاسم سلیمانی، زمینه‌سازی جهت تولید محتوای دیجیتال و تولیدات هنری دانشجویان در دو بخش هنری و ادبی، شروع به کار کرده و مهلت ارسال آثار تا بیستم دی ماه ۹۹ ادامه خواهد داشت.

چهارمحال و بختیاری
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری در تاریخ ۱۰ دی‌ماه یادوارۀ بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را بحضور سردار امراله جمشیدی، پاسدار مدافع حرم و همرزم شهید سلیمانی، سرهنگ مهران مرادی، جانشین فرمانده سپاه قمر بنی هاشم (ع) استان چهارمحال و بختیاری، و حجت‌الاسلام مهدی طاهری، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان را برگزار کرد. همچنین در بخش دیگری از این برنامه از کتاب «مکتب حاج قاسم» نوشتۀ سرهنگ علی گرجی رونمایی شد.

خراسان جنوبی
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در برنامه‌ای با عنوان «شب شعر سردار دل‌ها» در تاریخ ۱۳ دی‌ماه که با حضور شاعران برجستۀ استان ترتیب داد، جلسۀ شعرخوانی در رسای پاسداری‌های سردار شهید سلیمانی برگزار کرد.
کرسی آزاداندیشی کارآمدی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در تحقق منافع ملی جمهوری اسلامی ایران با حضور دکتر ابوذر یاسری، مسئول گروه علمی تبیین گام دوم انقلاب اسلامی روز چهارشنبه ۱۰ دی برگزار شد.

خراسان شمالی
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان خراسان شمالی در تاریخ ۱۰ دی‌ماه در برنامه‌ای با عنوان «شهید حاج قاسم سلیمانی چگونه یک مکتب شد؟» حضور محمد شیخ‌زاده، رئیس بسیج اساتید خراسان شمالی، احمدرضا یزدانی، رزمندۀ مدافع حرم و محمدامین مرادی، معاون سیاسی سپاه جوادالائمه خراسان شمالی از مقام شامخ آن شهید بزرگوار تجلیل کرد.

زنجان
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی زنجان در تاریخ ۱۳ دی‌ماه ساعت ۱۹ به مناسبت بزرگداشت شهید سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی برنامۀ شعرخوانی با حضور شاعرانی از ایران، پاکستان و افغانستان در سالن همایش‌های حسینیه اعظم زنجان به‌همراه نمایشگاه آثار شاعران در قالب تابلو و کلیپ تصویری برگزار می‌کند.

فارس
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی فارس قصد دارد پیرامون ابعاد شخصیتی سردار شهید سلیمانی شش برنامه برگزار کند که از این میان می‌توان به نشست تخصصی «گفتمان جمهوری اسلامی در مقاومت و مبارزات فرامرزی»، نشست‌های مربوط به نقد و بررسی آثار، نوشته‌ها و فیلم‌های تولید و منتشر شده با موضوع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد. همچنین برگزاری نمایشگاه‌های مجازی از جمله برنامه‌های این سازمان دانشجویان استان خواهد بود. در برنامه‌ای دیگر در تاریخ ۹ دی‌ماه به همت سازمان دانشجویان استان نشست سیاسی مجازی «بصیرت از پنجره جبهه مقاومت» با حضور حسن شمشادی، خبرنگار جبهه مقاومت در سوریه و عراق برگزار شد.

کرمان
یادواره سردار مقاومت با محوریت نمایش آثار علمی، ادبی، هنری و دلنوشته و اجرای مسابقه کتابخوانی برگزار شده است.

گلستان
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی گلستان در نظر دارد تعدادی نشست تخصصی و علمی، و همچنین جشنوارۀ «سرو سرخ» برگزار کند.

گیلان
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی گیلان قصد دارد در برنامه‌ای با محوریت آثار هنری، نمایشگاه مجازی «سردار بارانی» را برگزار کند. همچنین در برنامه‌ای دیگر در روز ۱۱ دی‌ماه، سردار محمدعلی حق‌بین، مسئول اداره رزمی آموزش کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی صمیمی با دانشجویان حضور داشت.

مرکزی
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برنامه دارد مسابقاتی در حیطه‌های شعر با عنوان «شعر مقاومت»، یادداشت با عنوان‌های «دلنوشتۀ قهرمان من…» و «وصیت‌نامۀ الهی-سیاسی» برگزار کند. همچنین مسابقۀ «ناصرالحسین» با محوریت پرسش‌هایی از سیرۀ عملی و اخلاقی شهید سردار سلیمانی توسط این سازمان ترتیب داده شده است.

واحد شهید بهشتی
جهاددانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی علاوه بر اینکه به عنوان دبیرخانه تولیدات فضای مجازی رویداد فعالیت می‌کند، برنامه گفت‌وگویی، به همت سازمان دانشجویان این واحد، بین دانشجویان پیرامون «ابعاد مقاومت در سطح بین‌الملل با محوریت سردار سلیمانی» برگزار خواهد شد.

همدان
برنامۀ عصر شعر «ساعت دلتنگی» به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان همدان برگزار می‌شود. فراخوان این برنامه با محوریت شعر با موضوع «سردار دل‌ها و مکتب سلیمانی» منتشر شده است.

یزد
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی یزد در برنامه‌هایی دو نشست تخصصی در رابطه با «سرداران در تاریخ ایران» و «بررسی ترور در سیاست و حقوق بین‌الملل - موردکاوی ترور شهید سلیمانی» برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: سردار سلیمانی