مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان در گلستان

۰۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۶ کد : ۲۱۹۲ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان واحد گلستان عنوان کرد: مرحله استانی "نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران" با حضور تیم‌هایی از دانشگاه‌های استان گلستان برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، علیرضا سعیدی افزود: «رویکرد انقلابی و مدیریت جهادی راهکار نجات اقتصاد ایران است.» و «جامعه اخلاق مدار برتر از جامعه قانون مدار است. موضوع گزاره‌های مرحله مقدماتی این دوره است.» گزاره‌هایی است که تیم‌های شرکت کننده در مورد آن به مناظره خواهند نشست.
تیم برنده در دوره مقدماتی به مرحله فینال وارد و سپس تیم‌های برنده در مرحله با گزاره «نگاه اقتصادی به فرهنگ آن را به ابتذال می‌کشد. به بحث و مناظره خواهند پرداخت.»
برندگان هر یک از تیم‌ها به مرحله فینال مسابقات و سپس تیم برنده نهایی به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.

این مسابقات روز سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹ در سالن استاد شهید مطهری برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: نهمین دوره مناظره