اگر قصد گرفتن مرخصی تحصیلی دارید بخوانید!

۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۳۹۵ دانستنی‌های دانشجویی
دانشجو می‌تواند با تشخیص شورای آموزشی دانشگاه از مرخصی برای نیم‌سال تحصیلی استفاده کند.تقاضای مرخصی تحصیلی باید بصورت کتبی، حداقل دو هفته قبل از شروع انتخاب واحد توسط دانشجو، به اداره آموزش واحد دانشگاهی ذیربط تسلیم گردد. اداره آموزش موظف است پس از بررسی وضعیت تحصیلی دانشجو قبل از اتمام مهلت انتخاب واحد موافقت یا عدم موافقت با درخواست دانشجو را کتباً به وی ابلاغ کند.
اگر قصد گرفتن مرخصی تحصیلی دارید بخوانید!

دانشجویان تحت پوشش نهاد‌های حمایتی در اولویت دریافت وام دانشجویی هستند.

عدم اشتغال در زمان دریافت وام: پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه پرداز شاغل در صورت وجود اعتبار امکان پذیر است.

سنوات مجاز دریافت وام: کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ۴ نیمسال، کارشناسی پیوسته و دکترای تخصصی ناپیوسته ۸ نیمسال، کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای حرفه‌ای ۱۲ نیمسال، دکترای پیوسته ۱۶ نیمسال.

ثبت نام دانشجو در حداقل تعداد واحد‌های آموزشی مطابق ضوابط و مقررات آموزشی دانشگاه.

عدم دریافت بورس یا کمک هزینه تحصیلی از سایرسازمان‌ها و عدم داشتن بدهی معوق به صندوق.

مرخصی تحصیلی بدون احتساب در سنوات مجاز دانشجو حداکثر تا دو نیمسال تحصیلی جز سقف مدت استفاده از وام وی محاسبه نمی‌شود.

امکان دریافت وام برای دانشجویان میهمان صرفاً از طریق دانشگاه مبدا ممکن است.
تشخیص نیاز و اولویت دانشجوی مستعد کم بضاعت برای دریافت وام‌ها طبق ضوابط صندوق با معاونت دانشجویی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی و تحت مسئولیت آن‌ها است.

✍️⁩برای شما هم پیش آمده که به دلایل مختلف از مرخصی استفاده کرده باشید؟

مشاهده در اینستاگرام

دانشجویان می‌توانند جهت عضویت در سایت شهر دانشجو به آدرس مراجعه یا با شماره ۶۶۹۷۸۰۰۰ تماس حاصل نمایند.