به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

مسابقه «قرآن مسیر هدایت» ویژه دانشجویان دانشگاه های استان مرکزی

۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۴ کد : ۲۳۹۶ شُعَب سازمان دانشجویان
به همت کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، مسابقه «قرآن مسیر هدایت» ویژه دانشجویان دانشگاه های استان مرکزی برگزار می شود.
مسابقه «قرآن مسیر هدایت» ویژه دانشجویان دانشگاه های استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با تبریک ماه مبارک رمضان گفت: همزمان با حلول ماه میهمانی خدا و ماه بهار قرآن، کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برای دومین سال متوالی مسابقه «قرآن مسیر هدایت» را برگزار می کند.
وی افزود: در این مسابقه روزانه یک سوال از جزء های قرآن کریم طرح و در پایان ماه مبارک به دانشجویانی که از ۳۰ سوال طرح شده به بالاترین تعداد سوالات پاسخ صحیح دهند جوایزی اهدا خواهد شد.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در پایان بیان کرد: علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این مسابقه قرآنی به کانال سازمان دانشجویان استان به نشانی@s_jdmarkzi مراجعه کنند.

دانشجویان می‌توانند جهت عضویت در سایت شهر دانشجو به آدرس مراجعه یا با شماره ۶۶۹۷۸۰۰۰ تماس حاصل نمایند.