نشست هم اندیشی فعالان سازمان دانشجویان علوم پزشکی تهران برگزار شد

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۳ کد : ۲۴۱۴ شُعَب سازمان دانشجویان
اولین نشست هم اندیشی در خصوص فعالیت‌های فرهنگی علوم پزشکی تهران در سال ۱۴۰۰، با حضور معاون فرهنگی، مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شعبه، دبیران و اعضای فعال کانون های دانشجویی در محل سالن شورای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
نشست هم اندیشی فعالان سازمان دانشجویان علوم پزشکی تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر حسین یاری معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر گفت: در این نشست صمیمانه برنامه های سال ۹۹ مرور شد و برخی راهبردهای فرهنگی سال ۱۴۰۰ بررسی شد. در ادامه دبیران و اعضا با توجه به محدودیت های ناشی از همه گیری بیماری کووید ۱۹ و تعطیلی دانشگاه به ارایه ایده‌های جدید جهت هرچه پربارتر شدن کمیت و کیفیت فعالیت های فرهنگی و نیز شیوه اطلاع رسانی و تبلیغات در این سال پرداختند.
یاری افزود: دانشجویان برنامه های پیشنهادی خود برای سال جاری را اعلام کردند که این پیشنهادها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
درادامه برنامه Medu Talk در زمینه مهاجرت نخبگان، هجدهمین همایش نکوداشت مقام استاد، حلقه های مجازی ادبی، برنامه های خیریه ویژه کودکان بیمار، سالمندان و جانبازان، تدوین کتاب جامع نکوداشت مقام استاد، نشست های دانشجویی با موضوع آخرالزمان و مهدویت، برنامه های ویژه شهدا، برنامه مدون پیشگیری از اعتیاد، جلساتی در کلاب هاوس با حضور دانشجویان موفق سال بالایی جهت انتقال تجربه به دانشجویان جدیدالورود، دوره های health MBA و سلسله جلساتی در زمینه روان شناسی مدرن برگزار شد.
گفتنی است، سازمان دانشجویان شامل ۱۰ کانون فعال دانشجویی مطالعات اسلامی، مطالعات سلامت، مطالعات اجتماعی، آموزش و پژوهش، ادبی هنری سها، خیریه روزهای مهربانی، نکوداشت مقام استاد، گردشگری، کارآفرینی، بیان و مرکز انتظار موعود است.