صنایع شنیداری اولویت مهم سازمان دانشجویان شهید بهشتی در سال جدید

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۴ کد : ۲۴۱۹ شُعَب سازمان دانشجویان
مدیر سازمان دانشجویان شهید بهشتیگفت: یکی از اولویت های مهم این سازمان در سال جدید صنایع شنیداری خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، حسن ثابتی با اعلام این خبر افزود: این طرح که با همکاری مشترک سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شهید بهشتی و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی شهید بهشتی برگزار شد به منظور آموزش و مهارت افزایی تیم تولید پادکست های سازمان دانشجویان صورت گرفت.
وی با بیان اینکه پیش از این نیز دو مرحله کارگاه آموزشی نرم افزارهای ساخت پادکست نیز در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شهید بهشتی برگزار شده بود، تاکید کرد: سازمان دانشجویان در سال جدید همچنان به شکل تخصصی در حوزه ساخت محصولات شنیداری مانند کتاب صوتی و پادکست به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
وی اذعان داشت: در زمینه تولید محتوای صوتی و صنایع شنیداری تلاش خواهد شد تا امکانات و تجهیزات حرفه ای لازم در حدامکان در آینده نزدیک فراهم شود. لذا و از همه دانشجویان علاقمند به این زمینه دانشگاه شهید بهشتی برای همراهی دعوت بعمل می آوریم.