سازمان دانشجویان خراسان رضوی برگزار می کند:

آنچه زبان نمی‌گوید «صورت، مترجم ناگفته ها»

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۹ کد : ۲۴۹۳ شُعَب سازمان دانشجویان
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی سلسله جلسات آنچه زبان نمی‌گوید: “صورت، مترجم ناگفته ها “را برگزار می کند.
آنچه زبان نمی‌گوید «صورت، مترجم ناگفته ها»

سعیده حسن پور نماینده سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: چیزهایی که نمی‌گوییم، می‌توانند اطلاعات زیادی را منتقل کنند. حالات صورت انسان توانایی فوق‌العاده‌ای در انتقال احساسات دارند و امروزه کاملاً پذیرفته شده که همه انسان‌ها احساسات پایه مانند خشم، شادی، غم، تمسخر، نفرت، ترس و تعجب را به یک شکل نمایش می‌دهند زیرا علائم چهره فرافرهنگی هستند؛ بنابراین از طریق ارتباطات غیرکلامی می‌توان برای درک بهتر طرف مقابل و عمیق‌تر کردن ارتباطات استفاده کرد و آن را ابزاری برای تقویت هوش هیجانی قرار داد.
مدرس دوره محسن عبداللهیان نویسنده کتاب زبان صورت و پدیدآورنده نرم افزار شرح صورت است و این موضوع در دو جلسه که جلسه اول اختصاص به تشریح زبان بدن و جلسه دوم اختصاص به شرح زبان صورت داردبرگزار می شود.
گفتنی است تاریخ برگزاری جلسات: ۱۲ تیر و ۱۵ تیر از ساعت ۱۹:۰۰ تا ۲۰:۳۰ و هزینه کارگاه :۱۴ هزارتومان می باشد.
مکان برگزاری: اسکای روم به آدرس https://idpay.ir/ct2021/shop/393548 و پذیرش محدود منطبق بر ظرفیت اسکای‌روم می باشد.