نمک زدایی؛ راهکاری جهت تامین پایدار منابع آب

طرح ملی نمک زدایی آب دریا و انتقال آب از خلیج فارس به مرکز فلات ایران یکی از طرح هایی است که به منظور تامین پایدار منابع آب در سالهای اخیر مطرح و مورد بررسی قرار گرفته است. استان سیستان و بلوچستان یکی از استان هایی است که با اجرای این طرح آب شرب و بخش زیادی از نیاز آبی در بخش‌های کشاورزی و صنعتی تامین خواهد شد.
نمک زدایی؛ راهکاری جهت تامین پایدار منابع آب

نمک زدایی یکی از روش های نوین تامین منابع آب مستقل از بارش می باشد اما با چالش های اقتصادی و محیط زیستی مواجه است.

از جمله این چالش ها میتوان به هزینه بالای ساخت و نگهداری، گران تمام شدن آب تولید شده، برهم خوردن تعادل شوری به دلیل تخلیه شورابه در دریا، در معرض خطر قرار گرفتن موجودات دریایی و مصرف بالای انرژی در این سیستم ها اشاره کرد.
دومین نشست از سلسه نشست های تخصصی مدیریت بحران آب در ایران با عنوان نمک زدایی؛ راهکاری برای تامین پایدار منابع آب با حضور علیرضا بازارگان، عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست پردیس فنی دانشگاه تهران و مشاور برنامه توسعه سازمان ملل متحد، عزیر عابسی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و رضا حاجی کریم، عضو هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه ساعت ۱۷ به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
شرکت در این وبینار رایگان بوده و علاقه مندان جهت حضور میتوانند از طریق لینک ثبت نام اقدام نمایند.