برنامه‌های هفته دفاع مقدس سازمان دانشجویان اعلام شد

۰۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۶ کد : ۲۶۳۱ مرکز امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی
هم‌زمان با فرارسیدن هفته دفاع مقدس، سازمان دانشجویان مجموعه برنامه‌هایی در جهت گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و حفظ و نشر ارزش‌های آن ترتیب داده است.
برنامه‌های هفته دفاع مقدس سازمان دانشجویان اعلام شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، از روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت، مصادف با سالروز آغاز هشت سال دفاع مقدس، تا چهارشنبه ۷ مهرماه سال ۱۴۰۰، این مجموعه برنامه‌ها ادامه خواهد داشت. لازم به ذکر است، به سبب رعایت پروتکل‌های بهداشتی،آ تمامی این برنامه‌ها به صورت بر خط و از صفحه اینستاگرام سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی به آدرس ISOJD برگزار می‌شود.
چهارشنبه ۳۱ شهریور، نخستین بخش این مجموعه برنامه‌ها با عنوان «شایسته شهادت» و با موضوع بزرگداشت امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی برگزار شد. در این برنامه، دکتر مهدی صیاد شیرازی، فرزند این شهید بزرگوار سخنرانی کرد. پنجشنبه ۱ مهر نیز، نشست «معمار اقتصاد ملی دوران دفاع مقدس» با موضوع گرامیداشت استاد میرمصطفی عالی‌نسب برگزار شد که در این نشست، دکتر فرشاد مومنی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی سخنرانی کرد.
در ادامه این مجموعه نشست‌ها، روز شنبه برنامه «مشاور امام»، با محوریت گرامیداشت شهید موسی نامجو برگزار خواه شد که در این نشست، فرزند این شهید گرانقدر، مهندس سید مهدی نامجو سخنرانی خواهد کرد. روز بعد، یکشنبه ۴ مهر، برنامه «مأمن آزادگان» به مناسبت گرامیداشت شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی اکبر ابوترابی و با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی فرد و امام جمعه تهران برگزار خواهد شد. دوشنبه، ۵ مهر همزمان با اربعین حسینی و سالروز شکست حصر آبادان، نشست «بررسی نقش و جایگاه مراکز دانشگاهی و علمی» برگزار می‌گردد. سه شنبه، ۶ مهر نیز برنامه قاب‌های ماندگار با محوریت گرامیداشت رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس برگزار خواهد شد. در این نشست سردار سرتیپ یعقوب زهدی، معاون امور تخصصی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) حضور خواهد داشت.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در برنامه‌ها به صفحه اینستاگرام سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی به آدرس ISOJD مراجعه نمایند.