همزمان با هفته گردشگری:

تعیین برگزیدگان بخش عکس سومین جشنواره ملی دانشجویی عکس و فیلم جاذبه‌های گردشگری ایران

۰۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۰ کد : ۲۶۴۳ مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان
جلسه شورای داوران فیلم سومین جشنواره ملی دانشجویی عکس و فیلم جاذبه‌های گردشگری ایران تشکیل شد.

برگزیدگان بخش عکس سومین جشنواره ملی دانشجویی عکس و فیلم جاذبه‌های گردشگری ایران در جلسه شورای داوران مشخص شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، جلسه شورای داوران عکس سومین جشنواره ملی دانشجویی عکس و فیلم جاذبه‌های گردشگری ایران با حضور رحیم یعقوب‌زاده رئیس مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران و دبیر جشنواره و اعضای هیئت داوران متشکل از آقایان احمد خطیری، مدرس دانشگاه و عضو فدراسیون جهانی عکاسی (فیاپ)؛ علی آذرنیا کماری کارشناس عکاسی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر هنر؛ حامد جعفرنژاد عکاس و عضو هیئت مدیره انجمن خبرنگاران و روزنامه¬نگاران ایران؛ دکتر اسماعیل شفاعتی مدرس دانشگاه علم و فرهنگ؛ مهرداد میرزاپور عکاس و عضو انجمن صنفی عکاسان مطبوعات ایران؛ صدرا عمویی و زینب یوسفی از اعضای دبیرخانه جشنواره تشکیل شد.
همچنین آثار واصله به دبیرخانه در راستای اهداف و قوانین جشنواره ازجمله ارتباط موضوعی آثار با گردشگری، دارا بودن محتوای بصری فاخر، استانداردهای فنی، بصری و.... نقد و بررسی شدند و نهایتاً آثاری را به عنوان آثار برتر انتخاب کردند که در مراسم اختتامیه جشنواره معرفی خواهند شد.
همچنین در این شورا، پیشنهادات و نظراتی از سوی داوران جهت پیشبرد اهداف جشنواره در دوره‌های بعدی ارائه شد.