توسط مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران برگزار می‌شود:

افتتاحیه ششمین دوره سلسله نشست‌های «چشم‌انداز گردشگری در ایران»

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۸ کد : ۲۶۷۷ مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان
ششمین دوره سلسله نشست‌های "چشم‌انداز گردشگری در ایران" توسط مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.
افتتاحیه ششمین دوره سلسله نشست‌های «چشم‌انداز گردشگری در ایران»

رحیم یعقوب زاده مدیر مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران از افتتاحیه ششمین دوره سلسله نشست‌های "چشم‌انداز گردشگری در ایران" و اختتامیه پنجمین دوره خبر داد و گفت: پنجمین دوره این طرح از مهر تا اسفند ۱۳۹۹ با همکاری برخی از واحدهای جهاددانشگاهی برگزار شده است که اختتامیه آن با تقدیر از سه واحد مجری برگزیده در اجرای طرح برگزار خواهد شد.

وی افزود: همزمان افتتاحیه ششمین دوره سلسله نشست‌های چشم انداز صنعت گردشگری نیز با سخنرانی دکتر نادر کریمیان سردشتی عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری روز سه شنبه مورخ ۱۱ آبان ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد و همزمان به صورت زنده از سامانه بازتاب رویدادهای فرهنگی به آدرس roytab.ir پخش خواهد شد.

یعقوب زاده سلسله‌نشست‌های بررسی چشم‌انداز صنعت گردشگری در کشور را یکی دیگر از طرح‌های مهم مرکز برشمرد و گفت: مرکز گردشگری این طرح را در راستای ساماندهی شبکه نخبگان حوزه تخصصی گردشگری و انتقال راهکارهای آنها به تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران با هدف بهره‌گیری از تخصص نخبگان این عرصه طراحی کرده است و در اجرای این دوره از طرح تلاش خواهد شد تا از همکاری هرچه‌بهتر و اثربخش‌تر معاونت فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی متقاضی و منتخب بهره گرفته شده تا طرح به شایستگی برگزار شود.