دومین رویداد پانزدهمین جشنواره ملی خلیج‌فارس / پاسداشت خلیج‌فارس‌پژوهان شاخص

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۴ کد : ۲۶۸۴ مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان
دومین رویداد پانزدهمین جشنواره ملی خلیج‌فارس ویژه بزرگداشت مرحوم شادروان دکتر محمدحسن گنجی برگزار می‌شود.
دومین رویداد پانزدهمین جشنواره ملی خلیج‌فارس / پاسداشت خلیج‌فارس‌پژوهان شاخص

به گزارش مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران وابسته به سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، دومین رویداد پانزدهمین جشنواره ملی خلیج‌فارس با موضوع "پاسداشت خلیج‌فارس‌پژوهان شاخص" ویژه بزرگداشت مقام علمی، کارنامه و خدمات فرهنگی و اجتماعی مرحوم شادروان دکتر محمدحسن گنجی، پدر جغرافیای نوین و هواشناسی ایران و مؤلف آثار علمی گرانسنگ با موضوع خلیج‌فارس توسط مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران با همکاری جهاددانشگاهی خراسان جنوبی برگزار می‌شود.
مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران وابسته به سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی از سال ۱۳۸۴ چهارده دوره همایش ملی خلیج‌فارس را در پیوند با پاسداشت نام خلیج‌فارس و بیان مزیت‌های تاریخی، راهبردی، سیاسی، گردشگری، فرهنگی و اقتصادی منطقه خلیج‌فارس در استان‌های حاشیه خلیج‌فارس و همچنین تهران برگزار کرده است که پانزدهمین دوره جشنواره با برپایی رویدادهای مرتبط با این حوزه برگزار می‌شود.
دومین رویداد جشنواره با حضور دکتر محمدرضا مجیدی؛ مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های فرهنگی و هنری خراسان جنوبی، دکتر مرتضی هنری؛ استاد دانشگاه و متخصص اکولوژی انسانی و مهندس مهدی افتخاری پژوهشگر و محقق خراسان جنوبی به منظور پاسداشت مقام علمی و خدمات فرهنگی و اجتماعی مرحوم شادروان دکتر محمدحسن گنجی روز دوشنبه مورخ ۱۷ آبان ۱۴۰۰ در محل معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان خراسان جنوبی برگزار خواهد شد و به صورت زنده از سامانه بازتاب رویدادهای معاونت فرهنگی به آدرس roytab.ir پخش خواهد شد.
• رویدادهای پانزدهمین جشنواره ملی خلیج‌فارس توسط مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران با همکاری برخی از واحدهای جهاددانشگاهی از آبان‌ماه سال ۱۴۰۰ آغاز و اختتامیه آن همزمان با روز ملی خلیج فارس در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.