معاون پشتیبانی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی منصوب شد

۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۳ کد : ۲۸۴۵ اخبار سازمان
طی حکمی از سوی سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی وجیهه ابوطالبی به ‏عنوان «معاون پشتیبانی سازمان» منصوب شد.
معاون پشتیبانی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران؛ دکتر رضا فریدزاده؛ سرپرست سازمان دانشجویان، طی حکمی معاون پشتیبانی سازمان دانشجویان را منصوب کرد. طی این حکم، سرکار خانم "وجیهه ابوطالبی" از اعضای پرتلاش سازمان دانشجویان به مدت دو سال به عنوان "معاون پشتیبانی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی" منصوب شد.
در بخشی از این حکم آمده است:
انتظار می رود با توجه به اهمیت و اثرگذاری آن معاونت در بخش‌های دیگر سازمان، نسبت به ساماندهی امور اداری و مالی، استفاده بهینه از منابع مالی و انسانی و ارتقاء رفاه اعضاء در راستای اهداف سازمان و چارچوب مقررات مربوطه تلاش نمایید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و در پناه حضرت ولی عصر (عج) و با همراهی و همفکری همکاران سازمان دانشجویان و استفاده از ظرفیت های موجود در این مسیر موفق و سربلند باشید.