بروز رسانی پایگاه‌های اینترنتی سازمان دانشجویان ایران

۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۲ کد : ۲۸۴۸ اخبار سازمان
سازمان دانشجویان ایران اردیبهشت سال ۱۴۰۱ از سه سایت خود که بروزرسانی شده اند رونمایی خواهد کرد
بروز رسانی پایگاه‌های  اینترنتی سازمان دانشجویان ایران

‌‌‌‌‌‌سازمان دانشجویان ایراندر نظر دارد برای بهبود تعامل و آشنایی بیشتر دانشجویان با مراکز و وب‌سایت‌های خود، سایت‌های فعال مراکز، واحدهای استانی و دانشگاهی و پایگاه‌های خود را ضمن بروزرسانی، در سایت شهر دانشجو با آدرس "studentcity.ir" تجمیع نماید، طراحی سایت شهر دانشجو با ظاهر جدید با هدف تسهیل ارتباط مخاطبین هدف با بخش‌های مختلف سازمان خواهد بود تا از برنامه‌ها، فعالیت ها و اخبار مراکز مطلع گردند.
طراحی جدید سایت مرکزملی گفتگو، مناظره و آزاد‌اندیشی نیز همزمان با دهمین دوره مناظرات کشوری در اردبیهشت ماه سال جاری رونمایی خواهد شد که تلاش گردیده تا مشکلات پیشین حل شود و همچنین ثبت‌نام و گروه‌بندی از طریق سایت انجام گیرد.
سایت شهدای دانشجو نیز دیگر سایتی است که در اردیبهشت ماه سال جاری رونمایی خواهد شد. سایت شهدای دانشجو با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با شهدای دانشجو به تفکیک دانشگاه و رشته تحصیلی است.
همچنین دانشجویان با مراجعه به سایت شهر دانشجو و عضویت در آن، اولویت‌های خود را برای همکاری و فعالیت مشخص نمایند و از طریق مراکز به شعب مقصد برای همکاری بیشتر با سازمان دانشجویان معرفی گردند.

لازم به ذکر است که در اسفند سال ۱۴۰۰ نیز سایت "جهاد تبیین" طراحی و با حضور معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی رونمایی گردید.

کلید واژه ها: شهردانشجو