برگزاری تئاتر خیابانی «این کجا و آن کجا» در دانشگاه تهران

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۷ کد : ۲۸۶۸ اخبار سازمان
تئاتر خیابانی «این کجا و آن کجا» با همکاری معاونت سازمان جهاددانشگاهی تهران در دانشگاه تهران برگزار گردید.
برگزاری تئاتر خیابانی «این کجا و آن کجا» در دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، تئاتر این کجا و آن کجا، توسط گروه «شهرآشوب» به نویسندگی پژمان شاه وردی به نمایش درآمد. این تئاتر برگزیده جشنواره بین المللی تئاتر فجر در سال ۱۳۹۷، منتخب جشنواره ملی ارس، برگزیده جشنواره منطقه ای هرسین بوده و دارای مدال نقره جشنواره بین المللی دربندی خان کردستان نیز می باشد.

مسعود کردی؛ سر گروه شهرآشوب در گفتگو با روابط عمومی سازمان دانشجویان بیان کرد: این تئاتر به قهرمانان ملی ایران می‌پردازد. در واقع ارج نهادن به قهرمانان را در کشور خودمان با سایر کشور ها مورد مقایسه قرار می‌دهد.
قهرمانانی که بزرگداشت آنها در کشورمان تنها به یک نام بر روی کوچه ها خلاصه می شود و آنگونه که باید از آن‌ها یادی نمی شود.

گزارش تصویری خبر

کلید واژه ها: تئاتر خیابانی تئاتر سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی