انتشار شماره سوم از کتابچه «ارتباط بدون خشونت» توسط شعبه سازمان دانشجویان ایران در استان گیلان

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۲ کد : ۳۰۳۶ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان
شماره سوم از کتابچه «ارتباط بدون خشونت» توسط شعبه سازمان دانشجویان ایران در استان گیلان با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره‌کل دادگستری استان گیلان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، کتابچه ارتباط بدون خشونت به همت کانون جهش شعبه سازمان دانشجویان ایران در استان گیلان با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان منتشر شده است که در آن به موضوعاتی چون چگونگی برقراری ارتباط بدون خشونت، داشتن یک ارتباط همدلانه، چگونگی کسب قدرت همدلی و ارتباط محبت‌آمیز با خود و دیگران پرداخته شده است.

کتابچه ارتباط بدون خشونت توسط فاطمه فدایی و مهیار ارض‌پیما کارشناسان ارشد روان‌شناسی تهیه و تدوین شده است و نسخه الکترونیک آن از طریق سامانه یکپارچه رویدادهای فرهنگی به‌صورت فصلی در سامانه یکپارچه رویدادهای فرهنگی رویتاب به نشانی‌های‌ roytab.ir/ketabchebahar1401 ،  roytab.ir/khoshoonat2   و   roytab.ir/ khoshoonat6دردسترس علاقه‌مندان است.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی کتابچه «ارتباط بدون خشونت» شعبه استان گیلان