میزبان های منطقه ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران مشخص شدند

۲۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۹ کد : ۳۱۳۸ اخبار سازمان گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
جلسه توجیهی واحدهای برگزارکننده مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناطره دانشجویی برگزار شد
میزبان های منطقه ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران مشخص شدند

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، میزبان‌های منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران مشخص شدند. در نشستی که در تاریخ 21 فروردین ماه 1402  با حضور معاونان فرهنگی، دبیران اجرایی واحدهای میزبان مرحله منطقه ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران برگزار شد، رضا فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان ایران  ضمن قدردانی از شعب فعال در اجرای مسابقات بیان کرد: ما در سازمان دانشجویان تمام تلاش خود را به کار می بندیم تا در کنار واحدهای میزبان بتوانیم یازدهمین دوره از مسابقات ملی مناظره را به نحو شایسته‌تری برگزار کنیم. همچنین در ادامه جلسه پیرامون مسائل مهم میزبانی منطقه ای، تقویم زمانی، محل اسکان و شرایط برگزاری مسابقات صحبت شد.

لازم به ذکر است، مرحله منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور 58 گروه برگزیده مرحله استانی از 31 واحد استانی در چهار منطقه‌ی شرق به میزبانی واحد خراسان رضوی، منطقه شمال به میزبانی دانشگاه تهران، منطقه جنوب به میزبانی واحدصنعتی اصفهان و منطقه غرب به میزبانی واحد ایلام برگزار خواهد شد.
گفتنی است، مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران بعد از عید فطر آغاز می گردد و تا 20 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. زمان برگزاری مرحله کشوری مسابقات ملی مسابقات ملی مناظره دانشجویان نیز در خردادماه سال جاری خواهد بود.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی دانشکاه تهران