یادداشت مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی در پی درگذشت دکتر عماد افروغ

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۷ کد : ۳۱۴۰ اخبار سازمان
یادداشت مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی در پی درگذشت دکتر عماد افروغ

مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی درگذشت ناگهانی دکتر عماد افروغ، اندیشمند دردمند، جامعه شناس انقلابی و روشن‌فکر مسئولیت‌پذیر را به اهالی فرهنگ و جامعه و خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض می نماید.
این مرکز در زمان حیات ایشان از مشورت‌ها و ظرفیت‌های علمی ایشان همواره بهره‌مند بوده است. حضور فعال و همدلانه ایشان در شورای علمی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران و دیگر فعالیت‌های سازمان نشان از روحیه امیدبخش ایشان داشت.
دکتر افروغ نویسنده‌ای توانا بود و کتب و مقالات ارزشمندی از او به یادگار مانده است و در زمان حیات خود، مسئولیت‌های گوناگون علمی، سیاست‌گذاری و رسانه‌ای را بر عهده داشت. این نظریه‌پرداز فرهنگی با تالیف آثار متعدد تلاش کرد با رویکرد جامعه‌شناسانه ابعاد انقلاب اسلامی را با توجه به جامعه ایرانی تبیین و ارزیابی کند.
از خداوند رحمان برای ایشان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان و خانواده ایشان صبر و اجر مسألت می‌کنیم.

عماد افروغ در آیین آغاز یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی (برای مشاهده خبر کلیک کنید)

کلید واژه ها: عماد افروغ سازمان دانشجویان ایران دکتر عماد افروغ