تقدیر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دانشگاه‌ها به مناسبت مشارکت در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۵ کد : ۳۲۳۹ اخبار سازمان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی فاطمی پور، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها طی نامه ای از مشارکت و همکاری در برگزاری برنامه های سالروز ارتحال بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی تقدیر و تشکر کرد.
در این تقدیرنامه که خطاب به دکتر فریدزاده رییس سازمان دانشجویان ایران صادر شده، آمده است:
«به پاس همراهی گرانقدر حضرتعالی در کمیته دانشگاهیان ستاد بزرگداشت سی و چهارمین سالگرد ارتحال بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) که موجب فراهم ساختن فضایی سرشار از مودت اقشار دانشگاهی و ابراز ارادت آنان به اندیشه‌های ناب امام راحل عظیم الشان گردید. همچنین تلاش های مجاهدانه شما جهت هرچه باشکوه برگزار شدن مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری(مدظله العالی)  کمال تقدیر و تشکر را دارم.»
لازم به ذکر است، مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) روز سه شنبه 9 خردادماه با حضور دانشگاهیان و با حضور مسئولان از جمله حجت الاسلام و المسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد.
همچنین همزمان با فرارسیدن سی و چهارمین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه)، مراسم "اجتماع بزرگ دانشگاهیان" با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و علاقمندان اندیشه‌ها و آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی برگزار شد. در این مراسم که با سخنرانی استاد حسن رحیم پورازغدی، چهارشنبه، 10خرداد ماه، ساعت 9:30 صبح در حسینیه جماران  انجام شد، جمعی از جهادگران جهاد دانشگاهی به همراه برخی مسئولان وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از دانشگاهیان حضور داشتند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی