مسابقه ملی «پایان‌نامۀ سه دقیقه‌ای برای زاینده‌رود» توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی اصفهان برگزار شد

۲۵ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۷ کد : ۳۲۵۷ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، مسابقۀ ملی « پایان‌نامۀ سه دقیقه‌ای برای زاینده‌رود » با معرفی برگزیدگان بخش حضوری و غیر حضوری به کار خود پایان داد.
سمیرا قاسمی، مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اظهار کرد: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در سال جاری، موضوع محوری خود را «محیط‌زیست» انتخاب کرده و تمامی زیرمجموعه‌های این معاونت، از جمله سازمان دانشجویان، مأموریت دارند که در راستای مسئولیت اجتماعی خود و در قالب‌های مختلف به این موضوع بپردازند.
وی ادامه داد: بر همین اساس، پس از تشکیل کارگروه تخصصی محیط‌زیست در اردیبهشت‌ماه سال جاری و به پیشنهاد دکتر محمد کوشافر، عضو این کارگروه، با استفاده از قالب مسابقۀ «پایان‌نامۀ سه‌دقیقه‌ای» برای برگزاری مسابقه‌ای که امکان دفاع و دیده شدن دوباره را برای پایان‌نامه‌های مرتبط با «زاینده‌رود» فراهم کند در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی اصفهان موافقت شد و دبیرخانۀ اجرایی این رویداد ملی، در دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی اصفهان تشکیل شد.
قاسمی تصریح کرد: هم‌زمان با روز جهانی محیط‌زیست، فراخوان این رویداد ملی با همکاری مرکز تحقیقات مطالعات آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) و دبیرخانۀ همایش ملی زاینده‌رود و گاوخونی از بحران تا احیا خطاب به تمامی دانش‌آموختگانی منتشر شد که در طول دهه ۹۰ از پایان‌نامه‌هایی با موضوع زاینده‌رود، در سراسر کشور دفاع کرده بودند و با توجه به این‌که تعدادی از دانش‌آموختگان، به دلیل بعد مسافت و یا مهاجرت از کشور، امکان حضور نداشتند، پس از تمدید مهلت ارسال آثار، امکان ارائه برخط (آنلاین) پایان‌نامه‌ها نیز به این مسابقه افزوده شد.
وی خاطر نشان کرد: چهارشنبه، 21 تیرماه، هم‌زمان با افتتاحیۀ رسمی همایش ملی «زاینده‌رود و گاوخونی از بحران تا احیا» در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، مسابقۀ پایان‌نامۀ سه‌دقیقه‌ای برای زاینده‌رود نیز در سالن جنبی این تالار با رقابت 9 شرکت‌کننده در بخش حضوری و 2 شرکت‌کننده در بخش آنلاین آغاز شد.
 قاسمی یادآور شد: پیش از آغاز مسابقه، دکتر مهدی ژیان‌پور، رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان سخنانی را دربارۀ اهمیت زاینده‌رود و تبدیل شدن آن به مسئلۀ مردم بیان کرد و با یادکردی از مرحوم داریوش اسماعیلی، معاون فرهنگی سابق جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و ایده پرداز برگزاری جایزۀ سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود، مسابقۀ پایان‌نامۀ سه‌دقیقه‌ای برای زاینده‌رود را تکه‌ای دیگر از پازل حل مسئلۀ زاینده‌رود دانست.
 مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با بیان اینکه دکتر جهانگیر عابدی کوپایی، دکتر مسعود برهانی اصفهانی و دکتر مهدی خاشعی، سه تن از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های استان مسئولیت داوری این مسابقه را بر عهده داشتند، مشخصات شرکت‌کنندگان این مسابقه را به شرح زیر اعلام کرد:
1.    فهیمه انگیزه، از دانشگاه شهید چمران با موضوع «مدل‌سازی دینامیکی جریان و انتقال رسوب معلق غیر چسبنده در رودخانه زاینده‌رود»
2.    الهه زیلابی از دانشگاه صنعتی اصفهان، با موضوع «امکان‌سنجی جایگزینی اکوتوریسم در راستای کشاورزی در محدوده تالاب بین‌المللی گاوخونی»
3.    سحر فائقی، از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران، با موضوع «مطالعه پیامدهای اجتماعی فرهنگی کم آبی و خشک‌سالی زاینده‌رود»
4.    فاطمه فتاحی وانانی، از دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی، با موضوع «طراحی شهری پایدار با تأکید بر رویکرد اکولوژیک و با محوریت آب»
5.    عفت فتحی از دانشگاه اصفهان، با موضوع «تأثیر کاهش آب بر کشاورزی زراعت و باغداری»
6.    امیر فرح نسب، از دانشگاه علوم و تحقیقات، با موضوع «بررسی غلظت فلزات سنگین در چنگر نوک سرخ (Gallinula Chloropus) در حوضه آبریز زاینده‌رود، حد فاصل پل شهرستان تا پل چوم »
7.    مریم قره‌باغی، از دانشگاه تربیت مدرس، با موضوع «استخراج چارچوبی به منظور ارزیابی عملکرد سازمان‌های حوضه رودخانه»
8.    مجتبی موسوی از دانشگاه امام خمینی قزوین با موضوع «ارائه مدل ارزیابی بحران خشک‌سالی هیدروکلیماتولوژیکی مورد مطالعه: حوضه زاینده‌رود»
9.    هدیه نادعلی از دانشگاه اصفهان با موضوع «تحلیل هیدروپلیتیکی استان اصفهان»
10.    پریسا الماسی از دانشگاه تهران با موضوع «ارزیابی کارایی برخی از مدل‌های هیدرولوژیکی توزیعی، نیمه توزیعی و یکپارچه در شبیه‌سازی رواناب»
11.    زهرا حسین قلی‌پور از دانشگاه هنر اصفهان با موضوع «طراحی شهری حساس  به آب؛ ارزیابی پیامدهای خشک شدن فصلی زاینده‌رود بر کیفیات تجربی زیبایی‌شناختی فضای شهری نمونه موردی محدوده اطراف پل خواجو تا پل جویی».

گفتنی است، لوح تقدیر و جوایز نقدی مسابقۀ «پایان‌نامۀ سه‌دقیقه‌ای برای زاینده‌رود» با حضور رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان و مدیرکل محیط‌زیست استان اصفهان در بخش حضوری به امیر فرح نسب، از دانشگاه علوم و تحقیقات به عنوان نفر اول، مریم قره‌باغی، از دانشگاه تربیت مدرس، به عنوان نفر دوم و الهه زیلابی از دانشگاه صنعتی اصفهان، به‌عنوان برگزیده سوم و همچنین، زهرا حسین قلی‌پور از دانشگاه هنر اصفهان به‌عنوان برگزیده ارائه غیرحضوری این مسابقه اهدا شد.

کلید واژه ها: استان اصفهان جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان ایران