پخش تلویزیونی  مرحله نهایی و مراسم اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران از شبکه چهار سیمای جمهوری اسلامی ایران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، " مرحله نهایی" و بخشی از"اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران"، سه شنبه 27 تیرماه 1402، ساعت 16:55 از شبکه چهار سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد.
پخش این مسابقات تحت عنوان «مناظره دانشجویی» از روز 11تیرماه 1402 از شبکه چهار آغاز شد و پس از نمایش 10 مناظره، امروز مسابقه نهایی و اختتامیه آن پخش خواهد شد.

گفتنی است یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران از آبان‌ماه سال ۱۴۰۱ در قالب ۳۸۷ تیم دانشجویی در ۲۳ استان و ۸ دانشگاه استان تهران آغاز شد و پس از برگزاری مسابقات در سطح دانشگاهی و استانی، ۱۲  تیم توانستند به مرحله کشوری صعود کردند. ۱۲ تیم راه یافته به مرحله کشوری طی ۳ روز (دوشنبه ۸ تا چهارشنبه ۱۰ خردادماه) در دانشگاه علم و فرهنگ به رقابت پرداختند و در نهایت تیم "شهید دیالمه" از استان مازندران قهرمان این دوره از مسابقات شد.

کلید واژه ها: یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره