انتخاب"معاون برنامه‌ریزی و راهبری فعالیت‌های دانشجویی سازمان دانشجویان ایران" به عنوان جهادگر نمونه کشور در چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی

۱۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۶ کد : ۳۲۶۸ اخبار سازمان اسلایدر

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، جهادگران نمونه کشوری در مراسم بزرگداشت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، 16 مردادماه با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و مسئولان لشکری و کشوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار در پژوهشگاه رویان معرفی و تقدیر شدند.
گفتنی است در مراسم بزرگداشت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی از 30 جهادگر برتر سراسر کشور در 8 حوزه (آموزش و کارآفرینی، فرهنگی، پشتیبانی و مدیریت منابع، پژوهش و فناوری، حراست، روابط عمومی، ریاست) تقدیر و تشکر به عمل آمد و در حوزه فرهنگی از سه نفر برگزیده تجلیل شد. همچنین معاون علمی رئیس جمهور، قائم مقام رئیس و معاون هماهنگی و امور مجلس نیز در این مراسم به سخنرانی پرداختند.
در این مراسم سرکار خانم مهدیه شاه‌نظری اول (معاون برنامه‌ریزی و راهبری فعالیت‌های دانشجویی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی) به عنوان مدیر نمونه کشوری برگزیده و از ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی جهادگر نمونه