سومین دوره "مسابقات بازی دومینو"، توسط شعبه سازمان دانشجویان استان هرمزگان برگزار می‌شود

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۴ کد : ۳۳۳۲ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، «سومین دوره مسابقات دومینو» استان هرمزگان، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 26 و 27 مهرماه در کتابخانه دانشگاه پیام نور استان هرمزگان برگزار می گردد.
شایان ذکر است اولین دوره مسابقات دومینو قهرمانی کشور به میزبانی استان هرمزگان و شهر بندرعباس برگزار می گردد و نفرات برگزیده  این دوره، به عنوان نمایندگان استان هرمزگان در مرحله کشوری این مسابقات حضور خواهند یافت. یادآور می شود اکثریت شرکت کنندگان در این مسابقات را دانشجویان دانشگاه های استان هرمزگان و مابقی شرکت کنندگان را عموم مردم تشکیل می دهند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی استان هرمزگان دومینو